Lucrăm în toată Moldova
Lu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Cargo-Taxi Transport de marfă

Efectuăm transport de marfă, rapid și ieftin. Prestăm servicii de cargo-taxi în Chișinău și toată Moldova, cu și fără hamali. Comandați un taxi de marfă și vom transporta mărfuri, electrocasnice, frigider, mașină de spălat, cadă, instrumente muzicale, pian, materiale de construcție și altele.

Experiența de peste 10 ani își pune amprenta asupra profesionalismului angajaților și a serviciilor oferite. Suntem cu un pas înaintea concurenței, deoarece ne dedicăm timpul pentru ca tot de ce aveți nevoie să ajungă la destinața aleasă.

Compania «HamaL.MD» efectuează transportul operativ de marfă în Chișinău și în întreaga țară, la rata cea mai accesibilă. Pentru noi, mulțumirea clienților este esentială, de aceea, mașinile puse la dispozitie sunt permanent întreținute si periodic verificate în auto-service.

Noi am investit timp, resurse și atenție în managementul parcului auto, care este verificat și reînnoit periodic. Interesul nostru față de mașini face ca siguranța să fie principalul motiv pentru care fiecare călătorie va fi ireproșabilă. O flotă extinsă de vehicule, activitatea coordonată a unei echipe de profesioniști și de punctualitate înaltă – garanție pentru rezolvarea problemelor de performanță și de orice urgență.

Transport de marfă cu hamali

Transport de marfă în Chișinău-Moldova

Ne îmbunătățim în mod constant serviciile de transport. În efectuarea fiecărei comenzi, luăm în considerație toate dorințele clienților. Încredințând proprietatea dumneavoastră în mâinile noastre, noi vă garantăm un transport sigur. Atunci când comendați serviciile de transport la noi, puteți fi calm pentru integritatea mărfii și lucrurilor transportate. Acest lucru demonstrează recenziile pozitive pe care le deținem, despre munca noastră.

Mașinile noastre sunt echipate cu sisteme de prindere, fiabile, care garantează siguranța tuturor lucrurilor transportate – de la mobilă la instrumente muzicale. Pentru a comanda serviciile companiei noastre, trebuie doar să ne sunați sau să completați o cerere on-line în chat, aici pe site. Managerii noștri vă vor contacta cu promptitudine și vă vor explica toate detaliile necesare cu privire la algoritmul transportului de marfă. Pe baza volumului proprietății dvs., vi se va administra tipul corespunzător de transport și numărul necesar de hamali.

Transport de marfă 24/7

Noi respectăm cu strictețe obligațiile care ne revin în temeiul contractului și nu ridicăm tarifele stabilite anterior. Indiferent de distanța până la destinație și condițiile de drum, mărfurile vor fi livrate la timp și în condiții de siguranță deplină.

Atunci când veți comanda serviciile companiei noastre, veți obține:

  • Abordare profesională pentru rezolvarea problemelor;
  • Garanția că serviciul va fi efectuat în mod prompt și eficient;
  • Respectarea strictă a tuturor condițiilor din partea noastră;
  • Tarife favoribile.

Cu compania noastră de transport, încărcarea, transportarea și descărcarea a oricărei marfe nu mai poate fi o sarcină greu de efectuat!

Cargo Taxi Chișinău-Moldova

Comandați servicii de transport apelând la numărul de telefon 079-000-222.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!