Как упаковать и перевезти книги

Cum de ambalat și de transportat cărțile

Mutarea, ce ar putea fi mai rău? Haosul, condus de o panică aglomerată, agitată și neorganizată, izbucnește în viața cotidiană măsurată cu modul său obișnuit de viață. Colectarea, împachetarea lucrurilor, găsirea mașinii potrivite pentru transport și multe lucruri mai importante și mai necesare. Pentru a nu deveni client al unui psihoterapeut, trebuie să fii calm și să acționezi în mod consecvent.

Cum poți să rămâi liniștit dacă trebuie să transporți cărți și nu doar cărți, ci o întreagă bibliotecă colectată în decursul deceniilor de strămoși? Nu vă faceți griji, cărțile suportă perfect relocarea, doar dacă nu este vorba despre exemplare exclusive rare ale secolului al XV-lea.

Как упаковать и перевезти книги

Cum să ambalați și să transportați cărțile?

1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să pregătiți ambalajele și materialele auxiliare. Deci, veți avea nevoie de:

  • cutii din carton;
  • ziare sau hârtie moale;
  • peliculă de ambalaj (dacă o aveți);
  • frânghii sau panglici, dar numai naturale;
  • bandă scotch;
  • foarfece.

2. Nu trebuie să fiți supărați de procesul de mutare, deoarece este o mare motivație de a revizui lucrurile și cărțile în special. Când aveți pregătit tot ambalajul necesar, puteți să acționați. Luați o cârpă moale și uscată și ștergeți copertele foliilor de praf. Curățind cărțile, sortați-le după mărime, așezându-le într-o grămadă.

3. Fiecare grămadă de cărți grijuliu, dar, în același timp, cu siguranță, se leagă cu o funie sau bandă. Nu faceți prea multe stive de zeci de cărți. Conduceți-vă după înălțimea cutiilor pregătite.

4. Dacă este umed în exterior, înfășurați mai întâi colonițele de cărți cu ziare sau hârtie, apoi cu peliculă de ambalaj sau polietilenă obișnuită. Întăriți totul cu bandă scotch.

5. Acum le puteți pune în cutii. Punându-le în cutii, nu așezați niciodată cărțile pe marginile sale, ele pot fi deformate. Dacă sunt vizibile spații libere, acestea trebuie să fie umplute cu hârtie.

6. Sigilați cutiile cu cărți cu scotch, marcați unde și ce tematică de cărți se află și le puteți trasporta cu inima calmă.

Sfat: alegeți cutii mici pentru cărți în care acestea se vor transporta. Acest lucru trebuie făcut pentru că cărțile sunt destul de grele și atunci când ridicați cutia cu cărți, ea se poate rupe pur și simplu.

24h