Как перевозить бытовую технику

Cum de transportat aparatele de uz casnic

Toată tehnica este ambalată fiind ultima în lista de lucruri pentru mutare. Frigiderul trebuie să fie complet dezghețat cu cel puțin o zi înainte de mutare. Pentru vehiculele mari, este necesar să cunoașteți greutatea acesteia pentru ca încărcătoarele să o introducă corect în mașină. Cea mai bună modalitate de a transporta aparate de uz casnic este să le ambalați în cutiile originale din fabrică în care le-ați achiziționat. Este important să împachetați echipamentul, asigurându-l cu spumă de plastic. În cazul în care nu există spumă de plastic în casă, vor fi de folos cârpe moi, sau, ca cel mai bun material, peliculă cu bule de aer, puteți utiliza ziare vechi.

Documentele pentru aparatele de uz casnic trebuie să fie puse împreună cu ea, astfel încât să nu se piardă. Acest lucru, apropo, va ajuta la evitarea confuziei atunci când instalați aparatele de uz casnic într-o casă nouă. În acest caz, dacă nu ați putut găsi o cutie de la aparatele de uz casnic în care a fost achiziționată, ar trebui să indicați cu siguranță pe cutie cu un marker sau cu un pix, unde este partea de sus și unde este partea de jos a tehnicii. În caz contrar, mecanismele de deplasare pot deteriora echipamentul în timpul încărcării sau descărcării.

Fiecare cutie trebuie să fie semnată convențional

Toate cutiile în care sunt împachetate lucrurile și ustensilele trebuie să fie semnate cu un marcator sau stiloul cu cremene pe toate laturile. Hamalii nu au darul de previziune, de aceea se dorește evitarea cazurilor neplăcute. În cazul în care cutia este marcată cu un marker cu poziția corectă a lucrurilor sau a aparatelor de uz casnic din aceasta, hamalii nu vor putea să facă greșeli și mutarea nu va fi umbrită de daune sau deteriorări ale lucrurilor.

Acesta este motivul pentru care trebuie să achiziționați un marker înainte de a începe ambalarea și pregătirea pentru mutare. Această operație mică (marcarea cu un marker pe cutie) vă va ajuta să păstrați lucrurile în siguranță.

Ce lucruri sunt incompatibile pentru mutare

În nici un caz nu se pot împacheta cărți împreună cu ulei sau coloranți. Acest lucru este plin de deteriorarea lor și aruncarea ulterioară în coșul de gunoi. De asemenea, produsele chimice de uz casnic și produsele alimentare nu ar trebui să fie în aceeași cutie. De ce să riscați și să obțineți o mare șansă de a fi otrăvit? Obiectele ascuțite trebuie ținute cât mai departe de lucrurile fragile.

Substanțele inflamabile, diferiții solvenți și lacuri trebuie ambalate separat de alte lucruri.

Acestea sunt sfaturile care au fost deja testate în timp și de sute de relocări de apartamente. Ele vor ajuta să facă mutarea calmă și fără pierderi. Dacă nu aveți dorința de a ambala lucrurile și de a organiza o relocare de apartament, puteți cere ajutorul specialiștilor. Aceștia sunt adevărați profesioniști care pot ambala rapid și corect lucrurile, pot organiza o mutare perfectă și pot lua un preț complet accesibil pentru serviciile lor.

24h