Как перевезти ванну

Cum de transportat cada de baie: trei pași simpli

Împachetată cu atenție sau complet neprotejată, cada creează întotdeauna probleme în timpul transportului. Prin urmare, multe companii își menționează transportul ei într-o coloană separată a caietului de sarcini.

Cum să trasportați cada de baie: o abordare profesională

De regulă, mutarea cadei de baie, cu forțele companiilor profesionale în mutări, se efectuează prin utilizarea carcaselor speciale din lemn, în care, în rol de amortizator, este spuma de plastic. Așa cum transportul cadei de baie uneori devine problematic, unele exemple de căzi care reprezintă obiecte de valoare sunt ambalate în mai multe straturi de peliculă cu bule de aer. Acest lucru vă permite să protejați cada de deteriorarări mecanice. În plus, furgonetele de mobilier sunt foarte populare astăzi. Suprafața interioară a corpului lor are o tapițerie de absorbție a șocurilor mecanice.

Cum să transportați cada de baie de sine stătător

Prima etapă

Primul lucru pe care trebuie să îl gândiți este ambalarea. Poate că cada veche din fontă nu va fi deteriorat de lovituri sau de vibrații puternice. Dar iată că un exemplar acrilic se poate dovedi mai sensibil. Mai ales dacă este echipat cu un sistem modern de hidromasaj. În acest caz, este necesar să se asigure nu doar carcasa, ci și echipamentul electric atașat acestuia, conducta.
Deci, înainte de a transporta baia, pregătiți-o pentru transport:

  • eliberați carcasa de elementele detașabile (conform instrucțiunilor);
  • ambalăm cu orice material disponibil, fixându-l cu bandă scotch;
  • împachetați separat toate piesele scoase.

A doua etapă

După aceasta, puteți trece la cea de-a doua etapă – deplasarea băii în vehicul. Regulile sunt după cum urmează: nu se permite să țineți cada de conducte și injectori. În plus, ar trebui să evitați distorsiunile puternice, care pot schimba geometria cadei.

A treia etapă: se fixează cada în mașină.

Aici este important să se asigure că carcasa se află într-o poziție stabilă și, de asemenea, nu este în contact cu alte obiecte mobile.

La locul nou

Dacă se procedează corect, baia va ajunge într-un loc nou în stare excelentă. Și respectarea succesiunii de instalare (din nou, conform instrucțiunilor) va asigura funcționarea corectă a tuturor mecanismelor sale.

24h