Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Ordinea corectă de ambalare atunci când vă mutați

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Pentru a împacheta lucrurile cât mai repede posibil și fără cheltuielile suplimentare al celulelor nervoase, este necesar să se adere la o anumită ordine de ambalare. În primul rând, pentru ușurința ambalării, trebuie să colectați lucruri de pe rafturile de dulapuri și mezaninuri. În saci de ambalare se pun lenjerii, haine și prosoape. Acele pungi în care sunt împachetate prosoapele și lenjeria de pat trebuie să fie atent semnate și legate astfel încât să fie la îndemână. Lenjeria de pat și prosoapele vor fi necesare în primul rând.

Ambalarea cărților

Următoarea etapă este ambalarea cărților. Înălțimea stivei de broșuri ambalate să nu depășească 45 de centimetri. Un teanc de cărți – 15-20 de piese. Toate coloanele de cărți sunt bobinate cu grijă cu bandă adezivă. Golurile în cutie (această regulă se aplică și ambalajului de vase) se umplecu ziare sau cârpe de pânză. Cutia trebuie sigilată cu bandă. Nu ezitați să lipiți cu bandă și cusăturile cutiei. Acest lucru o va face mai durabilă.

Ambalarea încălțămintei și a îmbrăcămintei

Încălțămintea și îmbrăcămintea trebuie ambalate în saci de voiaj mari, valize, pungi mari de ambalare (pungile mari de gunoi sunt perfecte pentru această operațiune). Dacă există acele lucruri care, atunci când se efectuează o mutare a apartamentului, sunt absolut de nedorit să fie frământate, ar trebui să folosiți saci speciali din material plastic sau țesătură. Aceste huse sunt garantate pentru a ajuta la transportarea lucrurilor fără a le zdrobi.

Ambalarea articolelor de bucătărie

A ajuns rândul de ambalare a articolelor de bucătărie. Ustensilele de bucătărie, care pot deteriora pereții și partea inferioară a cutiei în care sunt ambalate, trebuie ambalate în carton adițional. În partea de jos a cutiei în care intenționați să împachetați ustensilele de bucătărie, trebuie să puneți un strat de ziare vechi sau peliculă cu bule. De asemenea, este necesar să umpleți toate golurile din cutie cu aceeași peliculă, ziare vechi și cârpe de pânză. Dacă rămân goluri la ambalarea veselei, există o șansă foarte mare ca vasele să nu ajungă la noua locație întregi și intacte.

Ambalarea mobilierului

Mobilierul trebuie dezasamblat în mai multe segmente și pus în cutii mari, preventiv ambalând cu banda adezivă și pelicula cu bule de aer toate segmentele. Va fi necesar să selectați un pachet pentru accesorii mici, deoarece acestea sunt adesea pierdute atunci când vă mutați. Este recomandabil să puneți pe partea de jos a acelor cutii puternice în care mobilierul este ambalat, foi de carton ondulat. Sticlele de mobilier, oglinzile și picturile sunt rebobinate cu bandă și ambalate cu atenție, învelite în pânză sau, așa cum a fost scris mai devreme, în peliculă cu bule.