Servicii

Muncitorii noștri sunt specialiști universali.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați acum!

+373 79 000 222

hamal.md@mail.ru

Îndeplinim sarcina oriunde, oricând, indiferent de complexitatea lucrărilor

Schimbarea este evoluție. Mutarea într-un alt apartament sau birou poate deschide oportunități și noi perspective. Drumul va ajuta, să-l depășiti «HamaL.MD». Noi oferim nu doar transport calitativ și la timp a bunurilor dumnevostră, dar garantăm și protecția acestora precum și un nivel ridicat de organizare a întregului proces.

24/7 LINIA FIERBINTE

Sunați chiar acum!

+373 79 000 222

+373 68 043 752

AVANTAJE

De ce să ne alegeți pe noi?

Solicitind transportul lucrurilor în «HamaL.MD», vei sti exact ca bunurile dumneavoastra sunt în mâini sigure Angajati cu o vastă experiență care transportă o gamă largă de subiecte – de la borcane de gem la mașini industriale. Folosind abordarea individuală și găsirea unei soluții bune chiar și pentru cele mai complexe sarcini în fiecare zi, pentru clienții săi ne da un zambet si o stare de spirit buna.

Magazin de Ambalaje pentru o Mutare Sigură

Pentru a organiza corect transportul sigur al obiectelor Dvs., veți avea nevoie de ambalaje speciale pentru mutare.

Diplome

Clienți și Parteneri

HamaL.MD, compania care se ocupă profesional de transportarea,asamblarea și dezasamblarea mobilei, ridicarea materialelor de construcții, evacuarea deșeurilor, mutarea deplină a apartamentelor, birourilor, oficiilor atît în mun. Chișinău cît și în toata țara.

Vă așteptăm cu noi provocări. Cu siguranță v-om găsi soluția cea mai eficientă pentru a vă satisface dorințele.

HamaL.MD este alegerea corectă!

Vrei să devii o parte din echipa noastră?

Suntem gata să oferim posibilitatea de a lucra în compania noastră cu oamenii energetici care apreciază prietenii și spiritul de echipă.

24h