Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Saci din polipropilenă pentru mutări Chișinău

Sacii din polipropilenă sunt comozi, încăpători și suficient de rezistenți. Se folosesc pentru ambalarea lucrurilor în timpul mutărilor de oficii și apartamente (hainelor, încălțămintei, perdelelor, așternuturilor, jucăriilor) în Chișinău.

50 kg
100x50 cm
8 Lei
Aveți întrebări?

Vom selecta pentru dvs. materiale de ambalare care garantează siguranța lucrurilor și a mărfurilor în timpul transportării.

Saci din polipropilenă la comandă pentru mutări

Sacii din polipropilenă sunt de neînlocuit pentru transportul unui volum mare de lucruri. Datorită rezistenței ridicate, fiabilității, durabilității, acestea permit optimizarea operațiunilor de încărcare și descărcare, eliminarea pierderilor apărute în timpul transportului și, de asemenea, accelerarea semnificativă a descărcării. Sacii adesea se cumpără pentru a colecta materialele de ambalare care rămân după utilizare (bandă adezivă uzată, pelicule etc.).

Saci din polipropilenă Chișinău

Saci din polipropilenă Chișinău

O altă aplicație pentru saci este ambalarea și protecția. Pentru ca mobilierul sau alte lucruri valoroase să nu sufere de praf și murdărie atunci când vă deplasați, nu trebuie să cheltuiți bani pe carton ondulat sau pe folie stretch adăugători, ci pur și simplu, înfășurați totul cu un sac și fixați-l cu bandă adezivă.

Sacii sunt, de asemenea, utilizați pentru colectarea și evacuarea deșeurilor menajere și de construcții. Nu se recomandă pentru ambalarea articolelor din sticlă. Este de dorit să nu le umpleți cu obiecte ascuțite.

Saci pentru ambalarea lucrurilor și a încălțămintei

Un sac din polipropilenă este fabricat dintr-o țesătură din polipropilenă care vine ca un manșon. Manșonul este tăiat în bucăți de lungimea dorită. Marginile viitorului sac sunt prelucrate termic sau tivite. Apoi, sacul se coase, astfel fundul este format.

Caracteristicile sacilor din polipropilenă

  • capacitatea de a menține masa;
  • protejează conținutul de praf și umiditate;
  • rezistența la impact;
  • stabilitatea formei;
  • rezistență în timpul alunecării;
  • rezistență mare la compresiune și la tracțiune;
  • pungile din polipropilenă nu sunt supuse degradării și mucegaiului;
  • durabilitate;
  • probabilitatea formării electricității statice este redusă la minim.

Probabil că nu există o singură persoană care să nu folosească acești saci în timpul vieții sale. Acest tip de ambalaj este atât de obișnuit încât este, în general, dificil să spui ceva despre el, cu excepția a trei cuvinte: sac, alb, polipropilenă.