Приметы при переезде в новую квартиру

Semne privind mutarea într-o nouă locuință

Adăugați la un astfel de eveniment incitant și stresant, cum ar fi mutarea, un pic de magie! Veți vedea cum lucrurile vor fi mai ușoare, iar bucuria procesului va crește. Da, regulile de mișcare sunt bune, dar combinați-le cu semnele magice și viața va deveni mai ușoară și mai fericită.

Ce trebuie de făcut până la mutare

Spune la revedere casei vechi! Într-adevăr, în această casă au avut loc multe evenimente: de bucurie, de tristețe, interesante, care cu siguranță vor fi amintite. Deci, mai întâi de toate, lăsați apartamentul curat, evacuați gunoiul, pungile, curățați și spălați podeaua.

Faceți un simplu ritual „Adio Pie”, care este faptul că în apartamentul vechi pregătiți orice prăjitură simplă și mâncați-o aici cu toată familia. Acesta este un rămas bun de la casă și un fel de tranziție într-o viață nouă. Bucățile și plăcintele rămase nu ar trebui luate într-un apartament nou!

În pregătirea pentru mutarea într-un nou apartament, încercați să luați totul în considerare și să nu uitați nimic. Este considerat un semn de rău, dacă trebuie să reveniți din nou și din nou la vechea casă pentru lucruri. Verificați unul câte unul toate camerele, baie, balcon, uitați-vă în toate depozitele și la mezanin.

Un alt ritual simplu este efectuat după ce lucrurile sunt luate în mișcare. Aerisiți apartamentul, mergeți în jurul acestuia și spuneți la revedere mental sau cu voce tare. Este foarte util să îi mulțumim pentru protecția, confortul și toate lucrurile bune care au fost aici.

Și asigurați-vă că luați o mătură cu dvs. din apartamentul vechi! Se crede că odată cu el veți lua duhul casei, alcătuitorului, protectorul vostru. Mai mult decât atât, înainte de a ridica o mătură, curățați rapid podelele și strângeți gunoiul într-un ambalaj separat.

În ce zi e mai bine de mutat

Există mai multe reguli magice:

  • Mutarea este planificată cel mai bine pentru dimineața, și cu cât mai repede va fi cazul.
  • Sâmbăta este considerată o zi potrivită, și conform credințelor de Est, este, de asemenea și miercurea.
  • Este considerat favorabil dacă a plouat sau a nins în acea zi. Acest lucru este din fericire și ușor drum.
  • Nu este nevoie să coaseți în această zi!
  • Dacă întâlniți un cerșetor, un câine sau o doamnă însărcinată pe drumul către o casă nouă, aceasta este o veste norocoasă și bună.

Înainte de a vă muta într-un apartament nou, este recomandabil să planificați o zi de gătit. Acest lucru vă va ajuta să vă adaptați rapid la fața locului.

În locuința nouă

Mai întâi de toate lasă să intre pisica! Dacă nu este acolo și aveți un câine, se va face și el de un bun semn. Fie ca apărătorul dvs. să fie primul care intră într-o nouă casă. Și apoi aruncați câteva monede peste prag – pe averea și norocul monetar. După această procedură, puteți aduce lucruri, cutii și mobilier.

După ce hamalii au plecat, mutarea într-un alt apartament poate fi considerată finisată și merită de făcut o mică ceremonie-farmec. Veți avea nevoie de o lumânare de biserică și de 10-15 minute de timp liber. Aprindeți o lumânare și mergeți în jurul tuturor camerelor citind o rugăciune (mai bine, „Tatăl nostru”). Consacrați colțurile, cămara, toaleta și baia cu o lumânare, tot spațiul casei. Va curăța bine și vă va proteja.

O altă modalitate ușoară de „a vă face prieteni cu casa” este să aprinzi tămâia preferată și să treceți prin camere cu ea. După 10-15 minute, apartamentul ar trebui să fie ușor ventilat. Nu vă faceți griji, parfumul tămâiei și puterea lor bunăvoitoare vor fi păstrate!

Inaugurarea locuinței noi – obligatoriu!

Acum știți de ce aveți nevoie pentru a vă muta și aranja într-un loc nou. Dar asta nu e tot! Asigurați-vă că ați organizat o sală de masă, și este primul weekend după relocare. Mai multe ritualuri sunt, de asemenea, asociate cu această vacanță de casă:

  • Invitați numai rudele și cei dragi, precum și copiii de diferite vârste. Râsul și bucuria copiilor în noua casă este un început minunat și un semn bun pentru toți.
  • Dacă este important să invitați colegii, atunci faceți o a doua masă pentru ei, ceea ce se poate face atunci când lucrurile sunt deja stabilite. În plus față de colegi, puteți apela și prietenii, persoanele cunoscute.
  • Omulțime de mâncare la inaugurare – din fericire și prosperitate! Puteți face chiar un fel de bufet în cazul în care va fi o mulțime de sandwich-uri, fructe, dulciuri. Toate acestea fac masa (prin urmare, și casa!) Abundă și generoasă.

Новоселье

Cadourile pentru intaugurarea de locuință trebuie să fie acceptate, mai ales dacă acestea reprezintă ustensile de uz casnic, feluri de mâncare, obiecte de interior!

24h