Transport de mărfuri

Transport de mărfuri, Cargo-Taxi

Compania «HamaL.MD» efectuează transportul operativ de marfă în Chișinău și în întreaga țară la rata cea mai accesibila.

O flotă extinsă de vehicule, activitatea coordonată a unei echipe de profesioniști și de punctualitate înaltă – garanție pentru probleme de performanță fără cusur, de orice urgență.

Timp de peste 5 ani de existență, ne îmbunătățim în mod constant serviciile de transport. În efectuarea fiecărei comenzi, ne străduim să se ia în considerație toate dorințele clienților.

Încredințând proprietatea dumneavoastră în mâinile noastre, noi vă garantăm un transport sigur.

Operativitatea de transport depinde de profesionalismul echipei căreia le-ați încredințat o astfel de sarcină.

Atunci când comendați serviciile de transport la noi, puteți fi calm pentru integritatea încărcăturii, ceea ce demonstrează recenziile pozitive pe care le deținem despre munca noastră.

Mașinile noastre sunt echipate cu sisteme de prindere fiabile și căptușit speciale care să garanteze siguranța tuturor lucrurilor – de la mobilă la instrumente muzicale.

Pentru a comanda serviciile companiei noastre, trebuie doar să ne sunați sau să completați o cerere on-line în chat. Managerii noștri vă vor contacta cu promptitudine și vă vor explica toate detaliile necesare cu privire la algoritmul traficului de marfă. Pe baza volumului proprietății dvs., vi se va administra tipul adecvat de transport și numărul necesar de hamali.

Costul estimat îl puteți afla de la operatorii noștri. După efectuarea apelului, veți aștepta doar specialiștii noștri, care vor sosi într-un timp strict specificat și nici cu un minut mai târziu.

SERVICII DE TRANSPORT DE LA COMPANIA HamaL.MD

Noi respectăm cu strictețe obligațiile care ne revin în temeiul contractului și nu ridicăm tarifele stabilite anterior. Indiferent de distanța până la destinație și condițiile de drum, mărfurile vor fi livrate la timp și în condiții de siguranță deplină.

Atunci când veți comanda serviciile companiei noastre, veți obține:

  • Abordare profesională pentru rezolvarea problemelor personale.
  • Garanția că serviciul va fi efectuat în mod prompt și eficient.
  • Respectarea strictă a tuturor condițiilor din partea noastră.
  • Tarife favoribile.

Cu compania noastră de transport, încărcarea, transportarea și descărcarea a oricărei marfe nu mai poate fi o sarcină greu de efectuat!

HamaL.MD – 079 000 222

24h