Lucrăm în toată Moldova
Lu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Servicii mutări și transport de mărfuri

Oferim servicii mutări și transport de mărfuri în Chișinău și toată Moldova. Lucrăm cu persoane fizice, companii și organizații bugetare. Plățile se efectuează cash sau prin transfer bancar, cu furnizarea facturei.

Avantaje

Ce oferim clienților

Suport 24/7

Lucrăm nonstop, în orice vreme, fără zile de odihnă.

Cele mai mici prețuri

Prețuri accesibile pentru servicii mutări și transport de mărfuri.

Nivelul înalt al serviciilor

Șoferi cu experiență și hamali profesioniști care lucrează rapid și eficient.

Orice provocări

Hamali atenți la detalii care lucrează în orice timp, îndeplinesc sarcinile propuse rapid și calitativ.

NoPath - Copy (4)

Transport de marfă

Vom oferi un automobil pentru transport de mobilă, electrocasnice, instrumente muzicale voluminoase și orice altceva.

Containere skip

Ducem gunoiul din Chișinău și suburbii, inclusiv din zonele greu accesibile, șantiere, spre gunoiștele autorizate.

mashyna-dlya-pereezda

Mașină pentru transport

Oferim posibilitatea de a închiria un automobil pentru mutări și transport, cu o echipă de hamali.

Relocări de case

Mutați-vă cu confort! Bunurile dvs. vor fi încărcate cu atenție în automobil și transportate la casa nouă sau apartamentul nou.

Persoanele juridice

Mutarea ofciului companiei va decurge rapid, fără probleme sau întârzieri. Managerul nostru va stabili în avans termenii și costurile serviciilor.

dachniy-pereezd

Casă de vară

Transport de lucruri personale la vilă, casă de vară sau la țară, precum și livrarea la domiciliu a recoltelor. Transport de electrocasnice și mobilier în zona suburbană.

service-furniture

Transportare sigură

Transport atent și sigur al mobilierului. Mașinile noastre sunt dotate cu elemente de fixare. Chiar și mobila de dimensiuni foarte mari va fi transportată fără probleme.

sborka-razborka-mebeli

Atent

Specialiștii demontează mobilierul, ambalează cu atenție, apoi asamblează și instalează la locul de sosire.

upakovka-mebeli

Ambalarea bunurilor

Efectuăm rapid ambalarea mobilei și a bunurilor. Ambalăm electrocasnice, electronice, cărți și lucruri personale, pentru transport sau mutare. Punem accent pe protecția proprietății împotriva diverselor daune externe.

perevozka-veshey

Transportul oricăror lucruri

Oferim servicii de transport de lucruri personale, cărți, electronice, electrocasnice, instrumente muzicale, mobilier, materiale de construcție, mărfuri și altele. Folosim ambalaje de înaltă calitate.

perevozka-bytovoy-tehniki

Ambalarea aparatelor electrocasnice

Efectuăm livrarea din magazin către casă, precum și ridicare la orice etaj. Toate aparatele de uz casnic sunt ambalate cu grijă și transportate cu ajutorul centurilor speciale.

perevozka-muzykalnyh-instrumentov

Indiferent de forme și mărimi

Ambalarea și transportul atent al instrumentelor muzicale în timpul mutărilor și nu doar.

perevozka-stroymaterialov

Livrare la locul de destinație

Livrarea rapidă a materialelor de construcție, precum și ridicarea la orice etaj, de către hamali.

Orice înălțime

Ridicăm rapid și profesional diverse materiale de construcție, precum gips-carton, cărămidă, blocuri de spumă și altele.

demontazhniye-raboty

Curățenie după reparații

Folosind echipamente profesionale și experiența de muncă, demontăm rapid orice construcții, pereți, ferestre, uși, instalații sanitare și construcții metalice.

uborka-territoriy

Ducem gunoiul

Curățarea profesională a teritoriilor întreprinderilor, centrelor de afaceri, oficiilor, piețelor, clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

upakovka-dlya-pereezda

Magazin de ambalaje

Pentru a organiza corect transportul sigur al bunurilor Dvs., veți avea nevoie de ambalaje speciale pentru mutare.

Deșeuri menajere solide

Evacuarea deșeurilor în Chișinău. Ducem gunoi, mobilă veche, televizor, frigider, mașină de spalat si orice alte echipamente vechi, la gunoiște autorizată.

Boxă individuală

Păstrarea lucrurilor și mobilierului, pentru perioada de mutare, reparație. Stocarea de echipamente, utilaje, arhive, pentru afaceri.

Servicii mutări și transport de mărfuri în Chișinău și toată Moldova

Aveți marfă care trebuie livrată în altă regiune sau oraș al Moldovei? Vom efectua rapid și eficient transportul interurban – vom alege automobilul potrivit, vom ajuta la pregătirea documentelor, vom încărca mărfurile în automobil, vom întocmi un traseu optim și vom livra la adresa respectivă. Noi avem nevoie doar de informații – ce tip de marfă trebuie de transportat, volume și dimensiuni, să spuneți locația mărfii și punctul de livrare. De restul ne preocupăm noi!

Hamalii experimentați vor ambala și încărca cu atenție mărfurile, mobilierul și echipamentele spre transportare, iar șoferii profesioniști vor transporta lucrurile cu atenție și fără opriri inutile pe tot parcursul rutei stabilite. Dacă este necesar, venim să vă ajutăm la evaluarea corectă a volumului și greutății mărfii pentru transportare.

Dacă doriți să cunoașteți costul pe oră sau calculul exact al prețurilor pentru servicii de mutări și transport de mărfuri – sunați-ne.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!