Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Închiriere container Skip în Chișinău

Container pentru gunoi Skip de închiriat este conceput pentru colectarea, acumularea și transportul deșeurilor din construcții, voluminoase și industriale în Chișinău.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Container Skip pentru gunoi din construcții – folosit pentru colectarea unei cantități mari de deșeuri din construcții, instalat în apropierea clădirilor rezidențiale sau pe șantiere deschise.

Popularitatea acestor buncăre se datorează faptului că au un design foarte simplu. Sunt durabile și fiabile – astfel de containere sunt foarte convenabile pentru colectarea și evacuarea resturilor din construcții.

Un alt plus este modul deschis de colectare, datorită cărouia deșeurile de construcție de diferite forme și dimensiuni pot fi depozitate rapid în container.

Container pentru gunoi din construcții Chișinău

Container Skip pentru deșeuri din construcții Chișinău

Camionul sosește la fața locului, plasează containerul pentru colectarea resturilor de construcții. Când containerul devine plin cu gunoi, acesta este luat și golit.

Containerul poate fi folosit pentru evacuarea gunoiului din construcții și a deșeurilor industriale. Utilizarea oțelului de înaltă rezistență în producția acestui container îi permite să reziste la sarcini grele. Aceasta este cea mai convenabilă opțiune pentru încărcarea manuală rapidă a gunoiului din construcții.

Cât costă de închiriat un container Skip?

Închirierea unui container Skip costă de la 1600 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.