Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport echipamente industriale

Transport echipamente industriale și utilaje în Chișinău și toată Moldova cu hamali. Oferim un nivel ridicat de servicii de transportare a echipamentelor noi și a celor uzate.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Puteți comanda transport sigur, de înaltă calitate, a oricărui echipament industrial în compania noastră.

Fiecare întreprindere trebuie să se ocupe periodic de transportul echipamentelor și unităților industriale. Necesitatea transportului apare la echiparea unei noi instalații, modificarea liniei de producție, schimbarea locației. Echipamentele industriale necesită încărcare și transport calificat, în aceste procese este necesar să se respecte o serie de reguli și reglementări. Acestea pot fi efectuate doar de specialiști profesioniști, cu experiență.

Transport echipamente și utilaje industriale

Etapa de pregătire necesită multă muncă și nu există standarde comune pentru încărcare și transport, din cauza caracteristicilor individuale ale diferitelor tipuri de echipamente. Sunt necesare calificarea specială și experiența practică a specialiștilor care vor putea încărca și transporta piese de echipamente industriale, asigurând respectarea exactă a tuturor cerințelor.

Compania noastră este specializată în transportul tuturor tipurilor de produse voluminoase. Livrarea acestora se efectuează în orice regiune a țării. Fiabilitatea și siguranța transportării echipamentelor industriale este garantată de următorii factori:

  • o flotă mare de vehicule care vă permite să selectați cu precizie vehiculul necesar pentru transportarea uni anumit tip de utilaj sau echipament;
  • disponibilitatea tuturor tipurilor de mecanisme și instrumente necesare pentru efectuarea lucrărilor de tachelaj;
  • înaltă calificare a hamalilor care respectă toate regulile și reglementările;
  • șoferi experimentați care cunosc toate nuanțele acestor procese de transport;
  • logisticieni profesioniști care dezvoltă cea mai bună rută, ținând cont de tipul de încărcătură.

Tehnologia bine stabilită de încărcare și transport de mărfuri din această categorie ne permite să respectăm cu strictețe timpul de livrare și să efectuăm transportarea echipamentului în siguranță.

Cât costă transport echipamente industriale?

Transport echipamente industriale în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

Tip de transportPreț prin orașPreț în afara orașului
14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
de la 280 Lei/orăde la 9 Lei/km
20 m3
PÂNĂ LA 3 TONE
de la 300 Lei/orăde la 10 Lei/km
35/42 m3
PÂNĂ LA 5 TONE
de la 500 Lei/orăde la 14 Lei/km

* Comanda minimă este de 1 oră (2 ore pentru 5 tone) prin oraș sau 25 km în afara orașului.