Lucrăm în toată Moldova
Lu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport de instrumente muzicale

Oferim servicii sigure de transport instrumente muzicale, cu hamali în raza orașului Chișinău. Efectuăm ambalarea și transportul atent al lucrurilor dvs. în timpul mutărilor și nu doar.

Un instrument muzical necesită o manipulare atentă. Transportați-vă lucrurile cu «HamaL.MD».

Atunci când organizați o mutare, este foarte dificil să gestionați transportul instrumentelor muzicale mari, cum ar fi un pian. Acest lucru se explică prin dimensiunea și greutatea mare a acestor instrumente care, în plus, nu încap în liftul destinat locatarilor. Aceasta înseamnă că acestea trebuie coborâte sau ridicate la etaj doar manual. Acest lucru sugerează deja că operațiunile de încărcare și descărcare de unul singur sunt practic imposibile. Minim patru persoane sunt necesare pentru a muta un pian obișnuit.

Compania «HamaL.MD» angajează cei mai buni profesioniști din Chișinău, care, având experiență și calificări vaste, nu-și vor permite niciodată să vă deterioreze lucrurile. În zilele noastre, aproape toți proprietarii de instrumente muzicale de dimensiuni mari se confruntă mai devreme sau mai târziu cu problema transportului lor. Din fericire, chiar și în cele mai dificile situații, puteți contacta întotdeauna compania noastră. Ne concentrăm pe serviciile de mutări, ridicări și transport. Dacă aveți nevoie de a transporta instrumente muzicale voluminoase, vă vom ajuta.

Transport instrumente muzicale

Transport de instrumente muzicale cu ajutorul profesioniștilor

Compania noastră apreciază executarea exactă a tuturor lucrărilor pregătitoare. Puteți fi sigur că în timpul transportului instrumentelor muzicale nu va suferi niciun singur detaliu. Oferim o listă destul de mare de servicii, pe care încercăm mereu să o reînnoim. Pe lângă transportul instrumentelor muzicale, compania noastră oferă și alte servicii:

  • Transportul rapid al pianului;
  • Livrarea instrumentelor muzicale de dimensiuni mari (un exemplu este un pian royal);
  • Relocare de oficiu sau apartament, indiferent de locație;
  • Mutare la vilă, casa de vară sau la țară;
  • Demontarea mobilierului înainte de expediere și asamblare după transport;
  • Operațiuni de încărcare și descărcare;
  • Ambalarea mărfii în scopul siguranței sale.

Oferim servicii de transport nu doar în Chișinău, ci în toată Moldova și, prin urmare, organizăm mutări dintr-un oraș în altul. O calitate a serviciilor noastre este că în termen de 20 de minute mașina va fi servită la adresa specificată.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!