Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări magazine

Mutare magazine cu hamali în Chișinău și în toată Moldova. Organizare mutări spații și centre comerciale, market-uri, ambalare și transport marfă, rafturi și vitrine.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Mutarea unui magazin poate fi un proces dificil și stresant, dar nu întotdeauna. În compania noastră, suntem specializați în oferirea de ajutor persoanelor juridice să își mute afacerile în noi locații, avem experiența și resursele pentru a face procesul cât mai ușor și eficient posibil.

Atunci când ne alegeți pe noi pentru relocarea magazinului dvs., vă puteți aștepta la servicii complete care să acopere toate aspectele mutării. Echipa noastră va lucra cu dvs. pentru a crea un plan personalizat care se potrivește nevoilor dvs.

Serviciile noastre de mutare a magazinelor includ:

  • Ambalare: vom ambala cu grijă mobilierul și echipamentele magazinului, precum și toate bunurile pentru a garanta siguranța acestora în timpul transportării. Folosim materiale de calitate și fiabile pentru a ne asigura că totul este transportat în siguranță.
  • Transportare: Avem o flotă de vehicule moderne, bine întreținute, care sunt dotate cu mecanisme de ridicare. Indiferent dacă dețineți un mic butic sau un mare magazin universal, avem resursele pentru a vă duce toată marfa eficient și în siguranță în noua locație.
  • Aspect: odată ce am mutat lucrurile în noua locație, echipa noastră va lucra cu dvs. pentru a aranja totul conform cerințelor dumneavoastră. Vă vom ajuta cu amenajarea spațiului, astfel încât magazinul să fie gata de funcționare în cel mai scurt timp.

Mutări magazine cu hamali în Chișinău

Ca un plus la serviciul nostru de mutare a magazinelor, dacă este necesar, suntem gata să efectuăm mutarea în afara orelor de lucru și să minimizăm întreruperile activității afacerii dumneavoastră. Înțelegem că fiecare mutare a magazinului este unică, motiv pentru care o să discutăm împreună toate nevoile dumneavoastră specifice ca să creăm un plan personalizat care să se potrivească bugetului și programului dumneavoastră.

Dacă vă gândiți să vă mutați magazinul, contactați-ne acum pentru o consultație gratuită. Echipa noastră va fi bucuroasă să discute despre nevoile dumneavoastră și să vă prezinte o ofertă individuală pentru relocarea magazinului dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu dvs.!

Cât costă mutarea magazinului?

Mutarea magazinului în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.