Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări industriale

Mutări industriale cu hamali în Chișinău și în toată Moldova. Mutarea unei întreprinderi, atelier sau fabricii într-o locație nouă. Transport de mărfuri industriale, echipamente, mașini și generatoare.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Mutările industriale pot fi proiecte complexe și solicitante care necesită cunoștințe de specialitate și echipamente pentru ridicarea greutăților. De aceea, oferim clienților noștri un serviciu cuprinzător de relocare industrială, conceput pentru a vă face mutarea mai ușoară și pentru a asigura o tranziție lină la noua locație.

Serviciul nostru de mutare industrială include tot ce aveți nevoie pentru a vă reloca întreaga activitate industrială, inclusiv mutarea echipamentelor grele, servicii de tachelaj, servicii manipulator și transportul tuturor bunurilor și materialelor dumneavoastră. Echipa noastră de experți se va asigura că echipamentele și utilajele dumneavoastră sunt transportate și reinstalate în siguranță.

Înțelegem că timpul de nefuncționare al întreprinderii poate fi costisitor, motiv pentru care lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a dezvolta un plan de relocare care minimizează timpul de nefuncționare și maximizează eficiența procesului de relocare. Dacă este necesar, echipa noastră va lucra și noaptea, pentru ca să aveți posibilitatea de pune echipamentele și utilajele în funcțiune cât mai repede posibil.

Mutarea unei întreprinderi cu hamali în Chișinău

Echipa noastră vă va oferi o gamă completă de servicii, inclusiv transportul centrului dumneavoastră de date și al tuturor echipamentelor informatice, astfel încât să puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt în siguranță și că sistemele dumneavoastră funcționează cât mai curând posibil.

Înțelegem că fiecare mutare industrială este unică, motiv pentru care oferim planuri de relocare personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților noștri. Avem o echipă de manageri de proiect cu experiență care vor lucra îndeaproape cu dvs. pentru a dezvolta un plan de relocare care să corespundă nevoilor dumneavoastră specifice și să se încadreze în bugetul dumneavoastră.

Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciul nostru de mutare industrială și pentru a vă planifica mutarea din timp. Ne vom ocupa de toate complexitățile relocării industriale și vom face deplasarea către noua locație cât mai ușoară și lipsită de griji.

Cât costă mutarea industrială?

Mutarea industrială în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.