Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Hamali Chisinau

Hamali Chisinau și în toată Moldova. Hamalii noștri vă vor ajuta în organizarea de mutări, transport de marfă și obiecte grele, încărcare și descărcare a mărfii, asamblare și dezasamblare a mobilierului.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Oferim servicii profesionale de hamali Chisinau, transport în toată Moldova. Compania «HamaL.MD» are echipe de specialiști, dotați cu toate echipamentele necesare pentru soluționarea oricăror sarcini.

Presăm servicii de mutări, transport, montare, demontare, plasare, ridicare la etaj de mobilă, marfă, materiale de construcție, evacuare gunoi și multe altele. Oferim articole de ambalare, inclusiv transportul de la Chișinău în oricare localitate a Moldovei, cu și fără hamali. Ne bazăm pe experiența vastă în domeniul dat și mereu ținem cont de preferințele clienților. Această abordare reduce costul total și durata executării lucrărilor.

Hamali Chisinau

Hamali Chisinau și transport de marfă: avantajele serviciilor

Cunoaștem că multe persoane se gândesc la modul de a efectua astfel de lucrari pe cont propriu. Noi vă sfătuim să nu luați astfel de decizie din următoarele considerente:

  • Ne ținând cont de caracteristicile mărfurilor, este dificil să se selecteze și să se utilizeze amalajul corespunzător pentru împachetarea mărfurilor, ceea ce poate duce la deteriorarea obiectelor. Mai efectiv va fi angajarea specialiștilor, decât să achitati repararea prejudiciului cauzat bunurilor sau înlocuirea acestora;
  • Pentru a ridica mobilier și echipamente de dimensiuni mari (sau mai mici pe mai multe etaje), pentru a efectua încărcarea și descărcarea, se necesită o muncă coordonată a întregii echipe;
  • Specialiștii noștri au fizicul și aptitudinile necesare pentru a transporta încărcături fără a afecta sănătatea;
  • O oră de încărcare face față unui volum mare de muncă;
  • Suntem pregătiți să vă oferim servicii hamali și mașina corespunzătoare pentru a efectua mutarea în orice moment.

Echipa «HamaL.MD» este cea mai bună soluție pentru transportul lucrurilor.

Servicii Hamali Chisinau

Din experiență pe care o deținem, mutările calitative în Chișinău sunt o raritate. Compania noastră a angajat, pentru a rezolva acestă problemă, oamenii care sunt în căutarea unui loc de muncă permanent, nu sezonier. Noi credem că mutările profesionale pot fi efectuate numai cu cei mai buni specialiști.

Compania HamaL.MD are urmatoarele avantaje:

  • Serviciile pot fi comandate în orice moment convenabil pentru dumneavoastră, deoarece scopul nostru primordial este satisfacția clientului;
  • Noi știm cum să optimizăm costurile, astfel încât munca noastră să fie mai ieftină;
  • Noi acordăm o atenție deosebită la formarea de echipe, astfel încât angajații noștri lucrează întotdeauna rapid și fără probleme;
  • Hamalii noștri au experiență în realizarea comenzilor de diferite niveluri de complexitate;
  • Mutările noastre se fac rapid si eficient pentru client, după cum veți vedea citind recenziile pe care le oferă clienții noștri (pe Facebook).

Sunați la nr. 079-000-222 și obțineți consultație gratuită de la managerii noștri sau comandați servicii hamali!