Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Evacuare deșeuri în Chișinău

Evacuare deșeuri în Chișinău și suburbii. Evacuarea deșeurilor cu hamali și transport. Ducem gunoi, resturi menajere, deșeuri din construcții, mobilă veche, echipamente vechi, la gunoiște autorizată.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Compania «HAMAL.MD» oferă o gamă variată de servicii, printre care și evacuarea deșeurilor. Calitatea serviciilor noastre este asigurată de cel mai bun personal, seriozitate, promtitudine, profesionalism și de experiența dobândită în timp, de care am dat dovada de fiecare data cand cineva a apelat la serviciile noastre.

Având în vedere zona de dezvoltare rapidă a construcției moderne din Chișinău, a crescut cererea de servicii conexe, printre care – evacuarea deșeurilor, îndepărtarea resturilor din apartament sau de la instalații. În acest caz, deșeurile rămase după reparație sau lucrările de finisare, nu ar trebui să fie eliminate numai din incinta, dar, de asemenea, trimise la locul legal pentru eliminare a deșeurilor de construcții. Dacă este necesară eliminarea unei cantități mari de resturi din apartament, casă sau oficiu, este convenabil să apelați la profesioniști pentru a obține rezultate de nivel înalt și pentru a economisi timp și efort.

Evacuarea deșeurilor Chișinău

Evacuarea deșeurilor în Chișinău și suburbii

Scopul muncii noastre – soluție rapidă, de calitate, la cel mai mic preț, astfel încât, în fiecare caz în parte, vom dezvolta un plan de acțiune. Un serviciu popular este camion pentru evacuare de deșeuri – o opțiune economică și practică pentru volume mari, mijlocii si mici de deșeuri. Prețurile încep de la 300 de lei, În funcție de zona de încărcare. Dacă doriți ca să evacuați o cantitate mare de gunoi de construcții din Chișinău, puteți apela operatorii noștri pentru a obține lista de prețuri la servicii și mai multe detalii.

Noi vă eliberam pe deplin de grijile de a duce gunoiul din apartament, casă sau oficiu, cu încărcarea/descărcarea acestuia la gunoiștile autorizate. Șoferul va asigura transportul, iar experții în etapa finală vor desfășura reciclarea, în conformitate cu toate regulile.

Astfel, nu numai că veți obține o cameră curată după reparații, dar, de asemenea, vă veți salva de potențiale probleme care amenință că deșeurile necorespunzătoare de construcție sunt evacuate în mod ilegal. Puteți comanda serviciile de evacuare a deșeurilor de construcție, apelând la operatorii noștri, la numărul de telefon 079-000-222.

Evacuarea deșeurilor de construcție Chișinău

Ajutorul profesioniștilor cu experiență

Compania «Hamal.md» oferă servicii de evacuare a resturilor din Chișinău și suburbiile lui. În ciuda nivelului ridicat de concurență, vom continua să lucrăm cu succes, datorită încrederii clienților, precum și următoarelor avantaje:

  • Execuție de calitate a muncii – în timpul stabilit și mai puțin costisitoare pentru serviciile de evacuare;
  • Respectarea strictă a normelor și reglementărilor care reglementează colectarea, îndepărtarea și eliminarea sau reciclarea deșeurilor de construcții;
  • Experți de nivel înalt de muncă, care știu cum să efectueze o muncă de calitate, în conformitate cu toate cerințele într-un timp scurt;
  • Utilizarea tehnologiei moderne și vehicule speciale concepute în timpul lucrului;
  • Prețuri rezonabile, precum și capacitatea de a specifica costul serviciilor în mod individual cu fiecare client, ținând seama de situații specifice, precum și pentru a reduce prețul sau de a oferi o reducere pentru volume mari;
  • Ținem cont de dorințele clientului și recomandările acestuia, în cursul muncii.

Cât costă evacuare deșeuri?

Evacuare deșeuri costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.