Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări internaționale

Mutări internaționale în țara vecină și nu numai. Organizarea mutării în România sau Ucraina din Moldova. Oferim transport cu șofer pentru mutare în altă țară, în străinătate.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Suntem foarte conștienți că mutarea în străinătate poate fi o sarcină dificilă. Există multe complexități asociate cu mutarea internațională, cum ar fi reglementările vamale, diferitele limbi și navigarea pe un teritoriu străin. De aceea, oferim clienților noștri un serviciu internațional cuprinzător de relocare în străinătate, conceput pentru a vă facilita mutarea într-o nouă casă în altă țară.

Serviciul nostru de mutare din Moldova include tot ce aveți nevoie pentru a vă muta întreaga familie, inclusiv ambalarea, încărcarea și descărcarea, precum și transportul tuturor bunurilor dumneavoastră. Echipa noastră de hamali cu experiență este pregătită să aibă grijă de toate bunurile dumneavoastră și va lucra eficient pentru a vă asigura că vă mutați în noua dumneavoastră casă cât mai repede posibil. Folosim materiale de ambalare de înaltă calitate pentru a ne asigura că toate lucrurile dumneavoastră sunt protejate în timpul transportării.

De asemenea, oferim o varietate de opțiuni de transport pentru mutare în străinătate, cu scopul de a se potrivi nevoilor și bugetului dumneavoastră. Vom construi cel mai optimal traseu pentru a ne asigura că bunurile dvs. ajung la timp, astfel încât să puteți începe să vă bucurați de noua casă cât mai curând posibil.

Transport pentru mutare în altă țară, în străinătate

Echipa noastră de experți se va ocupa de toate documentele necesare pentru ca bunurile dumneavoastră să treacă prin vamă fără probleme și fără întârzieri. Scopul nostru este să vă facem mutarea într-o nouă țară cât mai ușoară posibil, iar noi vom fi acolo pentru a vă ajuta la fiecare pas.

Înțelegem că fiecare mutare este unică, motiv pentru care oferim planuri de mutare personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților noștri. Indiferent dacă vă mutați într-un oraș mic sau mare din străinătate, avem experiența și resursele necesare pentru a vă face mutarea un succes.

Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciul nostru internațional de mutare și pentru a vă planifica mutarea. Vă vom ajuta să faceți față dificultăților și să vă faceți mutarea într-o altă țară cât mai ușoară și fără stres.

Cât costă mutarea internațională?

Mutarea internațională costă de la 9 Lei/km. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.