Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Ridicare mașină de spălat la etaj

Ridicare mașină de spălat la etaj cu hamali în Chișinău. Echipa noastră de hamali profesioniști cu experiență vastă este pregătită să vă ofere un serviciu sigur și rapid.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Ridicarea unei mașini de spălat la un etaj înalt este o sarcină care necesită nu numai forță, ci și cunoștințe tehnice și experiență pentru a o face corect și sigur. Echipa noastră de hamali are abilitățile și experiența necesare pentru a îndeplini această sarcină în mod profesional și eficient.

Hamalii noștri vă vor ridica profesional mașina de spălat la etajul dorit, o vor pune la loc și o vor conecta la sursa de alimentare și la instalații sanitare. De asemenea, vom testa mașina după instalare pentru a ne asigura că totul funcționează corect după transportare.

Ridicare mașină de spălat la etaj cu hamali Chișinău

Echipa noastră de hamali lucrează rapid și eficient, economisindu-vă timpul și efortul. Vă mutăm mașina de spălat în siguranță utilizând echipamente speciale și metode de transport pentru a evita deteriorarea mașinii dumneavoastră sau a pereților apartamentului.

Oferim serviciul de ridicare a mașinii de spălat la orice etaj la un preț competitiv, care depinde de complexitatea sarcinii și de numărul de etaje. Suntem gata să lucrăm cu programul dvs. și să vă oferim un serviciu la un moment convenabil pentru dvs.

Atunci când alegeți serviciul nostru, puteți fi sigur că mașina dvs. de spălat va fi ridicată la etajul necesar rapid și eficient. Echipa noastră de hamali este gata să vă ajute în orice moment!

Cât costă de ridicat mașina de spălat la etaj?

Ridicarea mașinei de spălat la etaj în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)