Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Ambalare lucruri personale

Ambalare și împachetare lucruri personale în timpul mutării în Chișinău și în toată Moldova. Ambalare atentă a bunurilor personale, vase și electronice pentru transport în siguranță, etichetarea cutiilor.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Împachetarea tuturor bunurilor familiei dvs. poate fi o sarcină consumatoare de timp. De aceea, oferim clienților noștri un serviciu cuprinzător de ambalare pentru mutare, conceput pentru a elimina stresul și pentru a vă păstra bunurile în siguranță în timpul transportării.

Serviciile noastre de ambalare includ tot ce aveți nevoie pentru a vă ambala în mod corespunzător toate bunurile, inclusiv furnizarea tuturor materialelor necesare de ambalare, cum ar fi cutii, pungi, bandă adezivă, folie cu bule, folie stretch și hârtie de ambalare kraft. Echipa noastră de hamali profesioniști este pregătită să vă împacheteze cu grijă și eficient lucrurile pentru a garanta siguranța acestora în timpul mutării.

De asemenea, putem oferi un serviciu complet de ambalare în care echipa noastră vă împachetează întreaga gospodărie sau doar anumite lucruri, cum ar fi obiecte fragile, electronice și lucrările de artă. De asemenea, oferim un serviciu de ambalare parțială în care vă putem ajuta să vă împachetați doar cele mai fragile obiecte în timp ce dvs. ambalați de sine stătător restul lucrurilor.

Ambalare lucruri personale

Ambalare lucruri personale în timpul mutării în Chișinău

Înțelegem importanța protejării bunurilor dumneavoastră în timpul mutării, motiv pentru care folosim numai materiale de ambalare de cea mai înaltă calitate pentru a ne asigura că toate bunurile dumneavoastră sunt bine protejate. Echipa noastră va eticheta, de asemenea, toate cutiile, astfel încât să puteți găsi cu ușurință ceea ce aveți nevoie atunci când despachetați.

Scopul nostru este să vă facem mutarea cât mai ușoară și lipsită de stres. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de ambalare și pentru a vă planifica mutarea.

Cât costă ambalarea lucrurilor?

Ambalarea lucrurilor în Chișinău costă de la 200 Lei/oră. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.