Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Automobil pentru mutare

Oferim posibilitatea de a închiria un automobil pentru mutare, cu o echipă de hamali, în Chișinău și în toată Moldova. Puteți comanda un camion cu șofer, cu plata pe oră, sau un vehicul mai mic pentru a vă transporta bunurile. Lucrăm non-stop, șapte zile pe săptămână.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Suntem gata să oferim o mașină pentru transportul bunurilor, în orice moment convenabil.

Cu siguranță, orice persoană, cel puțin o dată în viața sa, se confruntă cu o mutare de locuință. Ar putea fi o mutare de oficiu, la locul de muncă, sau o mutare de casă, împreună cu familia și cei dragi. Și toată lumea știe că acest eveniment nu se va realiza fără un vehicul.

În compania noastră lucrează doar șoferi și hamali cu experiență. Fiecare mașină se află într-o stare tehnică perfectă, cabinele sunt echipate cu o carcasă și curele de cuplare pentru asigurarea bunurilor transportate. Pentru ca transportul lucrurilor să fie mai ieftin pentru client, încercăm să identificăm mașinile care sunt optime pentru volumul și cantitatea proprietății transportate.

Automobil pentru mutare

Posibilitatea de a închiria cea mai convenabilă mașină pentru mutare

Când comandați un automobil pentru mutare sau transport, încercați să specificați lista cu toate bunurile, cât mai exact posibil, astfel încât managerul să poată alege cu mai multă precizie cea mai bună mașină pentru dvs. Suntem gata să furnizăm o camionetă pentru o mutare cu orice nivel de complexitate. Datorită faptului că avem proprie flotă auto, putem să selectăm rapid transportul necesar, optim, pentru fiecare client în parte.

Cel mai important lucru de reținut – este să transportați lucrurile în ambalaje speciale, deoarece datorită acestuia bunurile dvs. vor fi în siguranță, prevenind posibile deteriorări însăși în timpul transportului.

Utilizarea serviciilor de mutare sau închirierea unui vehicul pentru mutare este foarte ușoară. Puteți obține o consultație gratuită de la managerul nostru cu privire la orice întrebări și informație care vă interesează. Dacă trebuie să închiriați o mașină pentru a muta sau transporta marfă, trebuie doar să ne sunați la 079-000-222!

Cât costă de închiriat un automobil pentru mutare?

Închiriere automobil pentru mutare în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.