Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport lucruri

Transport lucruri personale cu hamali în Chișinău și toată Moldova. Cu acest serviciu, puteți beneficia de transportul rapid și sigur al lucrurilor dvs. către destinație, fără să vă faceți griji cu privire la starea lor.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Dacă aveți nevoie să transportați lucruri de la un loc la altul, fie că este vorba de o mutare de locuință, de transportul unor bunuri achiziționate sau de transportul unor obiecte voluminoase, serviciul de transport lucruri poate fi soluția potrivită pentru nevoile dvs.

Unul dintre principalele avantaje ale serviciului de transport lucruri este faptul că puteți avea încredere că obiectele dvs. vor fi transportate în condiții de siguranță. Compania noastră este specializată în acest domeniu având experiență și cunoștințe în legătură cu cele mai bune metode de ambalare și transport al obiectelor pentru a se asigura că acestea ajung în siguranță la destinație.

De asemenea, serviciul de transport lucruri poate fi convenabil din punct de vedere al costurilor. În loc să încercați să transportați singur obiectele dvs., ceea ce poate fi costisitor și poate implica cheltuieli suplimentare pentru combustibil și alte costuri asociate, puteți alege o companie specializată care poate oferi tarife competitive și care poate fi în măsură să reducă costurile prin optimizarea rutelor de transport.

Transport lucruri Chișinău cu hamali

Puteți avea flexibilitate în ceea ce privește ora, locația și tipul de transport necesar. Vă putem oferi o gamă largă de opțiuni pentru transportul obiectelor, în funcție de nevoile dvs. De asemenea, puteți alege să transportați obiectele dvs. în orice moment, indiferent de orașul sau țara în care se află, cu ajutorul unei echipe de hamali.

În plus, serviciul de transport lucruri poate oferi și alte opțiuni suplimentare, cum ar fi depozitarea temporară a obiectelor pe timp de mutări sau lucrări de reparație. Ambalarea și etichetarea acestora pentru a vă proteja obiectele în timpul transportului. Toate aceste servicii adiționale pot fi utile pentru a vă asigura că obiectele dvs. ajung la destinație fără deteriorări.

Cu toate aceste avantaje, serviciul de transport lucruri poate fi o soluție eficientă și convenabilă. Dacă aveți nevoie să transportați obiecte, luați în considerare să alegeți o companie specializată în acest domeniu, care vă va ajuta să faceți acest lucru cu succes.

Cât costă transport de lucruri?

Transport lucruri în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

Tip de transportPreț prin orașPreț în afara orașului
14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
de la 280 Lei/orăde la 9 Lei/km
20 m3
PÂNĂ LA 3 TONE
de la 300 Lei/orăde la 10 Lei/km
35/42 m3
PÂNĂ LA 5 TONE
de la 500 Lei/orăde la 14 Lei/km

* Comanda minimă este de 1 oră (2 ore pentru 5 tone) prin oraș sau 25 km în afara orașului.