Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Ridicare frigider la etaj

Ridicare frigider la etaj cu hamali în Chișinău și în toată Moldova. Vom transporta, descărca, ridica la orice etaj și vom instala frigiderul în locul nou.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Ridicarea unui frigider la un etaj înalt este o sarcină dificilă, dar hamalii profesioniști se pot descurca. Dacă trebuie să transportați frigiderul și să-l ridicați până la apartamentul dvs., angajarea unei firme de transport vă poate oferi o serie de avantaje.

Unul dintre principalele avantaje ale angajării de hamali pentru această sarcină este experiența lor. Hamalii profesioniști sunt instruiți în metodele corecte de ridicare și transport de obiecte grele, cum ar fi frigiderele. Acest lucru va reduce riscul de deteriorare al aparatului electrocasnic.

Pe lângă experiența lor, hamalii profesioniști au și echipamentul necesar pentru a ridica și a transporta în siguranță un frigider la un etaj înalt. Poate merge vorba despre curele de prindere și fixare.

Un alt beneficiu al angajării de hamali este forța de muncă suplimentară. Ridicarea unui frigider la un etaj înalt poate fi o sarcină solicitantă din punct de vedere fizic, mai ales dacă trebuie să vă ridicați pe scări. Cu asistenți suplimentari, munca devine mult mai ușoară și poate fi finalizată mai rapid.

Ridicare frigider la etaj cu hamali

Acest serviciu vă va economisi timp și nervi. Astfel, vă puteți concentra asupra altor sarcini legate de mutarea dvs., în timp ce hamalii noștri își asumă munca grea. Acest lucru poate reduce stresul și poate face întregul proces de mișcare mai ușor.

Angajarea unei firme care să transporte și să ridice frigiderul la etaj poate oferi o serie de avantaje. Cu experiență, echipamentele și forța de muncă suplimentară, această sarcină poate fi îndeplinită ușor și eficient.

Cât costă de ridicat un frigider la etaj?

Ridicarea frigiderului la etaj în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)