Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Lucrări de tachelaj

Lucrări de tachelaj cu hamali și manipulator în Chișinău și în toată Moldova. Transportul, deplasarea și ridicarea echipamentelor, mașinilor, instalațiilor și a altor obiecte grele.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Lucrări de tachelaj sau ridicarea este o sarcină specializată care implică utilizarea metodelor manuale și automatizate pentru a ridica și a muta în siguranță obiecte grele, cum ar fi echipamente industriale și instalații mari. Acest tip de muncă necesită un nivel ridicat de cunoștințe și atenție la detalii pentru a garanta siguranța obiectului deplasat și siguranța persoanelor implicate în proces.

Ca un serviciu suplimentar, multe companii de mutare oferă lucrările de tachelaj ca parte a portofoliului lor de servicii. Acest lucru poate fi util în special pentru firmele sau persoanele fizice care au nevoie să mute obiecte grele sau voluminoase, dar nu au echipamentul sau experiența pentru a le muta în siguranță.

Atunci când angajați o companie de mutări pentru lucrări de tachelaj, puteți conta pe o echipă de profesioniști cu experiență care să se ocupe de această sarcină. Hamalii vor evalua obiectul care este mutat și vor dezvolta un plan pentru ridicarea și transportul în siguranță către o nouă locație. Aceasta poate include utilizarea de macarale (manipulator) și alte echipamente specializate, precum și metode manuale.

Lucrări de tachelaj cu hamali și manipulator

Nu există nicio sarcină prea mare sau prea mică pentru echipa noastră – avem cunoștințele, instrumentele și experiența pentru a gestiona totul.

Indiferent dacă mutați echipamente mari, un cuptor industrial sau un pian, o companie de mutări cu experiență în tachelaj poate face treaba în siguranță și eficient. Încredințând sarcinile dumneavoastră grele profesioniștilor, puteți avea liniște sufletească știind că obiectul dumneavoastră va fi în mâini sigure și că va fi mutat în siguranță într-o nouă locație.

Cât costă lucrările de tachelaj?

Lucrări de tachelaj în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)