Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări în alt oraș

Mutare în alt oraș din Moldova sau străinătate cu hamali. Suntem gata să oferim clienților noștri toate serviciile care pot fi necesare în timpul procesului de mutare, inclusiv ambalarea, încărcarea, transportul, descărcarea și despachetarea lucrurilor.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Mutarea într-un alt oraș este un proces complex și responsabil care poate cauza multe probleme și stres. Echipa de hamali profesioniști este pregatită să ofere un serviciu cuprinzător de mutare în alt oraș pentru a garanta siguranța și securitatea proprietății dvs., precum și confort maxim în timpul procesului de mutare.

Fiecare client este unic și necesită o abordare individuală. Prin urmare, dezvoltăm un plan personal de mutare, ținând cont de toate caracteristicile și dorințele dumneavoastră. Garantam calitatea înaltă a serviciilor noastre și siguranța proprietății în timpul procesului de mutare. Echipa noastră de profesioniști are toate abilitățile și experiența necesară pentru a face față oricăror sarcini legate de transport și relocare.

Comandă mutare în alt oraș din Moldova cu hamali

Oferim clienților noștri diverse opțiuni de transport, în funcție de volumul și natura lucrurilor transportate. Folosim numai vehicule fiabile care asigură bunurile dumneavoastră în timpul transportului.

Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai confortabile condiții de mutare în alt oraș din țară și să minimizăm timpul de pauză al activităților dumneavoastră. Înțelegem că mutarea poate fi stresantă pentru familia dvs., așa că suntem gata să oferim servicii suplimentare, inclusiv depozitarea temporară a lucrurilor, ambalarea lucrurilor și transportul animalelor de companie, organizarea de servicii suplimentare pentru montarea și instalarea de mobilier și electrocasnice într-o locație nouă.

Vă garantăm că mutarea în alt oraș va fi cât mai confortabilă și sigură posibil pentru dumneavoastră și familia. Vă vom oferi toate serviciile și suportul necesar în fiecare etapă a mutării, astfel încât să vă puteți concentra pe chestiile dvs. și să nu vă faceți griji cu privire la detaliile tehnice ale mutării. Contactându-ne, puteți fi sigur de calitatea serviciilor noastre, de profesionalismul echipei noastre și de siguranța proprietății dvs.

Contactați-ne pentru o consultație gratuită și o estimare a costurilor pentru mutarea în alt oraș.

Cât costă mutarea în alt oraș?

Mutarea în alt oraș costă de la 9 Lei/km prin Moldova. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.