Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Ridicare pian la etaj

Transportare și ridicare pian la etaj cu hamali în Chișinău și în toată Moldova. Încărcarea, descărcarea și transportul pianului cu hamali, ridicare și coborâre pe scări.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Mutarea unui pian este o sarcină specializată care necesită abilități, experiență și echipamentul potrivit. Oamenii apelează des la serviciile unei companii de mutări profesionale atunci când vine vorba de transportul și ridicarea unui pian, mai ales atunci când instrumentul trebuie ridicat la un etaj înalt.

Transportarea pianului este de obicei oferită ca un serviciu separat datorită provocărilor și riscurilor unice asociate cu manipularea unui instrument atât de mare și fragil. Hamalii noștri sunt bine echipați cu cunoștințele, instrumentele și tehnicile necesare pentru a ridica în siguranță pianele la etaj.

Ridicare pian la etaj cu hamali

Atunci când angajați hamali pentru a vă transporta sau ridica pianul, vă puteți baza pe o echipă de profesioniști cu experiență care să se ocupe de această sarcină. Aceștia vor lua măsurile de precauție necesare pentru a asigura pianul precum și sănătatea persoanelor implicate în proces. Aceasta poate include inspecția zonei în care va fi mutat pianul, purtarea echipamentului de protecție și utilizarea echipamentelor necesare, cum ar fi curele pentru ridicarea greutăților.

Dacă aveți un pian care trebuie ridicat la etaj, este important să alegeți o companie de mutări care are experiența și cunoștințele necesare. Încredințând pianul dvs. profesioniștilor, puteți avea liniște sufletească știind că instrumentul va fi pe mâini bune și că va fi transportat în siguranță la noua casă.

Cât costă ridicarea unui pian la etaj?

Ridicarea pianului la etaj în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)