Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Curățenie în curte

Curățarea profesională a teritoriilor oficiului, casei, organizației, magazinului, parcului, întrepriderii. Curățenie în curte de tot felul de gunoi, frunze și zăpadă, în Chișinău și suburbiile orașului, în orice moment al anului. Ducem gunoiul și evacuăm deșeurile.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

V-ați săturat să vedeți lucruri împrăștiate peste tot?

Nu vă place să faceți curat? Sau pur și simplu nu aveți timp să faceți curățenia pe care o doriți? «HamaL.MD» vă stă la dispoziție!

Folosim cele mai bune produse și echipamente pentru curățenie de nivel profesional, la prețuri accesibile. Suntem rapizi, eficienți și avem o dispoziție bună tot timpul, fiindcă ne iubim meseria. «HamaL.MD» iubește curățenia, și de aceea vă oferă servicii complete de curățenie generală în ogradă, curte.

Optăm ca toți clienții noștri să rămână multumiți de serviciile noastre și pentru pentru aceasta îmbunătățim zilnic calitatea serviciului și competențele angajaților noștri în acest domeniu. «HamaL.MD» – este mereu la dispoziția dumneavoastră, pentru a vă ușura munca și a vă scăpa de grijile în plus. Atunci când nu aveți echipamentul necesar, aptitudini sau pur și simplu nu dispuneți de timp pentru a vă aduce curtea în ordine, noi vă venim în ajutor.

Oferim servicii profesionale de curățenie în curte. Avem forțe de muncă dotate cu tot necesar precum și evacuarea deșeurilor colectate. Indiferent ce fel de gunoi aveți (crengi, sticle de plastic, cartoane etc.) sau dacă este vorba de deșeurile rezultate în urma construcțiilor unei case noi sau renovărilor. Vă asigurăm că ograda dumneavoastră va redeveni curată din nou, în cel mai scurt timp posibil.

Curățenie în curte

Curățenie în curte, indiferent de anotimp!

Noi facem ceea ce dumneavoastră nu vă place să faceți! Echipa «HamaL.MD» va ajuta să faceți curățenie în ogradă!

Vă înspăimântă gândul că va trebui să faceți curățenie și să aduceți în ordine curtea? Încercați să evitați cât mai mult timp posibil acest moment? Noi am găsit soluția perfectă, cea mai optimă și avantajoasă în astfel de situație. În sprijinul și ajutorul dumneavoastră va veni echipa noastră de curățenie, care dispune de un personal responsabil, antrenat și calificat în această activitate cu ustensile, echipamentul și instrumentele corespunzătoare, necesare pentru gestionarea și prestarea cât mai calitativă a unui astfel de serviciu.

Curățenia în curte este esențială atât pentru asigurarea unui aspect frumos și îngrijit, cât și pentru crearea unui spațiu verde cât mai practic. Strângem, curățăm, încărcăm, evacuăm! Curtea dvs. va redeveni curată din nou, contactați-ne la numărul de telefon 079-000-222.

Cât costă curățenie în curte?

Curățenie în curte din Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)