Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Ambalarea mobilei

Efectuăm rapid ambalarea mobilei și a bunurilor. Ambalăm electrocasnice, electronice, cărți și lucruri personale, pentru transport sau mutare în Chișinău și toată Moldova. Punem accent pe protecția proprietății împotriva deteriorării, zgârieturilor și a diverselor daune externe.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Ce este cel mai important atunci când transportați și depozitați bunurile? Ambalarea corectă și sigură în timpul mutării!

Acest lucru necesită nu numai disponibilitatea materialelor de ambalare de calitate (cutii, peliculă stretch, peliculă cu bule de aer, bandă adezivă etc.), dar și cunoașterea caracteristicilor fiecărui obiect în parte. Specialiștii companiei «HamaL.MD» cunosc aceste lucruri: au o experiență practică vastă în ambalarea și transportul de mobilă și alte tipuri de proprietăți. Doar respectarea tehnologiei de ambalare practiată de noi mulți ani la rând poate reduce riscul de deteriorare a proprietății în timpul încărcării / descărcării, transportului și depozitării. În plus, compania noastră poartă întreaga responsabilitate financiară, prin urmare, înainte de a începe activitatea, trebuie să încheiem un acord.

Ambalarea mobilei pentru mutare

Ambalarea rapidă a mobilierului și a lucrurilor

Serviciul dat poate fi utilizat atât împreună cu alte servicii, fie separat. Vă vom pregăti ieftin și în mod sigur bunurile dvs. pentru transportul feroviar, aerian sau rutier pe termen lung, ținând cont de cerințele și caracteristicile tipului de transport ales. Pentru transport pe distanțe mari, este necesară o protecție sporită a tuturor lucrurilor transportate.

Ambalarea lucrurilor personale

Printre obiectele personale care necesită o ambalare atentă, pot fi haine și cărți, vesela și alte obiecte. Prin urmare, toate lucrurile au nevoie de ambalaje sigure.

Ambalarea mobilierului și al obiectelor de decor

La ambalarea mobilierului, este important să protejați în mod fiabil piesele și colțurile acestora, precum și elementele din sticlă. Dacă este necesar, mobilierul va fi dezasamblat, toate elementele detașabile și accesoriile vor fi ambalate separat. Pentru a evita deteriorarea externă, elementele retractabile sunt fixate în siguranță.

Ambalarea aparatelor de birou și electrocasnice

Siguranța ambalajului și funcționarea ulterioară depind de fiabilitatea ambalajului echipamentului. Ambalajul trebuie să acopere complet toate suprafețele care se pot rupe de pe aparatele electronice și de uz casnic, pentru a preveni deteriorarea cauzată de agitare în timpul transportului. De obicei, se folosește peliculă cu bule de aer sau carton.

Ambalarea instrumentelor muzicale

Instrumentele muzicale au, de obicei, forme neregulate și sunt foarte fragile. De regulă, ele nu pot fi puse pur și simplu într-o cutie, așa că formăm ambalaje individuale pentru fiecare din ele, folosind pelicula cu bule de aer și cartonul. Această metodă de ambalare protejează instrumentele de daune în timpul transportării.

Ambalarea echipamentului sportiv și medical

La ambalarea echipamentului, este necesar să se țină seama de tipul de echipament și dimensiunile acestuia. Ambalajul va proteja împotriva posibilelor contaminări și daune. În timpul procesului de ambalare, fixăm în siguranță toate piesele proeminente. Datorită tehnologiilor de ambalare disponibile în companie, vă garantăm o protecție fiabilă a echipamentelor.

Ambalarea articolelor prețioase, tablourilor

În timpul ambalării avem grijă extremă. Protejăm tablourile astfel, încât pânzele să nu atingă obiecte externe care pot provoca pagube sau rupturi. Pentru articolele fragile, nu este suficient de a le pune doar în cutie, este nevoie de o fixare strânsă și sigură.

De ce ar trebui să ne încredințați ambalarea bunurilor pentru mutare?

Experții noștri sunt plăcuți atât în comunicare, cât și la exterior. Și cel mai important, sunt profesioniști în domeniul dat, de aceea vor ambala bunurile dvs. folosind material de ambalare de înaltă calitate, special pentru relocări.

Suntem 100% siguri de calitatea și fiabilitatea materialelor de ambalare utilizate, deoarece toate sunt proiectate și fabricate la comandă – în special pentru compania noastră.

Cât costă ambalarea mobilei?

Ambalarea mobilei în Chișinău costă de la 200 Lei/oră. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.