Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări fitness centre

Mutări fitness centre Chișinău, cu hamali. Relocarea de înaltă calitate, rapidă și sigură a centrului de fitness cu păstrarea tuturor echipamentelor, accesoriilor și mobilierului în starea lor originală.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Mutarea unui centru de fitness este un proces complex și responsabil care necesită organizare și planificare atentă. O echipă de specialiști profesioniști ai companiei noastre este pregatită să ofere un serviciu cuprinzător pentru mutarea centrului de fitness pentru a asigura buna funcționare a întregii infrastructuri a afacerii dumneavoastră în noua locație.

Înțelegem că fiecare element al centrului de fitness este important și unic, așa că oferim o abordare individuală fiecărui client și dezvoltăm un plan personalizat de relocare, ținând cont de toate caracteristicile afacerii.

Echipa noastră de hamali profesioniști are toate abilitățile și experiența necesare pentru a asigura funcționare neîntreruptă a întregii infrastructuri a centrului dvs. de fitness în timpul procesului de mutare. Suntem pregătiți să oferim clienților noștri toate serviciile care pot fi necesare în timpul procesului de mutare a unui centru de fitness, inclusiv dezasamblarea și ambalarea echipamentelor, transportul și instalarea acestora într-o locație nouă.

Comandă mutare centru de fitness Chișinău

Toate lucrările de mutare vor fi efectuate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță pentru a vă proteja centrul de fitness de potențiale daune sau pierderi de echipament. Echipa noastră va supraveghea întregul proces de relocare, de la planificare până la instalarea echipamentelor sportive.

Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai confortabile condiții de mutare și să minimizăm timpul de nefuncționare al afacerii dumneavoastră. Înțelegem că este foarte important pentru dvs. să mențineți toate relațiile cu clienții, motiv pentru care suntem pregătiți să lucrăm în weekend, astfel încât să puteți continua să lucrați cu clienții într-o locație nouă fără a vă întrerupe afacerea.

Cât costă mutarea fitness centrului?

Mutarea fitness centrului în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.