Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Încărcarea deșeurilor din construcții

Încărcare deșeuri din construcții cu hamali în Chișinău. Colectare și evacuare moloz la groapa de gunoi după reparație din apartament, casă, vilă sau de pe șantiere.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Proiectele de construcții generează adesea cantități semnificative de deșeuri, inclusiv materiale precum ghips-carton, lemn și beton. Colectarea și încărcarea resturilor de construcție pentru evacuare poate fi o sarcină care necesită timp, în special pentru antreprenori sau proprietari de case care nu au echipamentul sau personalul necesar. Vă vom ajuta la încărcarea și îndepărtarea resturilor de construcție.

Oferim asistență profesională în colectarea și încărcarea deșeurilor din construcții, ceea ce simplifică foarte mult procesul de eliminare a deșeurilor. Acest serviciu este disponibil atât pentru antreprenori, cât și pentru proprietarii de case și este potrivit pentru oricine lucrează la un proiect de construcție sau renovare.

Încărcarea și evacuarea resturilor de construcție cu ajutorul hamalilor are o serie de avantaje. Pentru antreprenori, acest lucru poate economisi timp și efort, precum și poate crește eficiența și productivitatea pe șantier. Pentru proprietarii de case, acest lucru poate economisi timp și energie și poate preveni rănirea și zgârieturile atunci când ridicați și transportați bucăți grele de beton cu bară de armare în ele.

Colectare, încărcare și îndepărtare deșeuri din construcții cu hamali

Serviciile de colectare și încărcare a deșeurilor din construcții pot fi utilizate pentru o varietate de proiecte de construcție, inclusiv reparații, demolări și construcții noi. Aceste servicii pot ajuta la îndepărtarea molozului de pe șantier, precum și la eliminarea corespunzătoare a gunoiului la un depozit de deșeuri desemnat.

Compania noastră oferă, de asemenea, echipamente specializate, cum ar fi containere skip pentru deșeuri de construcții, pentru a asista în procesul de colectare, încărcare și evacuare. În plus, hamalii noștri reprezintă un personal instruit și experimentat pentru a îndeplini sarcina în siguranță și eficient.

Cât costă încărcare deșeuri din construcții?

Încărcarea deșeurilor din construcții în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)