Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări restaurante și cafenele

Mutare restaurante și cafenele cu hamali în Chișinău si în toată Moldova. Organizarea relocării afacerilor HoReCa, demontarea si montarea mobilierului, transportul echipamentelor de bucătărie.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Știm că mutarea unui restaurant sau cafenea poate fi un proces dificil și stresant. De aceea oferim servicii complete de mutare, adaptate special nevoilor acestor afaceri.

Echipa noastră de profesioniști cu experiență se va ocupa de toate aspectele mutării dumneavoastră, de la împachetarea și transportul echipamentelor de bucătărie până la instalarea și mobilarea noului spațiu comercial.

Serviciile noastre de relocare a restaurantelor și cafenelelor includ:

  • Plan personalizat: vom colabora cu dvs. pentru a crea un plan personalizat, adaptat nevoilor specifice ale afacerii dvs. Aceasta va include determinarea modului cel mai eficient de a vă ambala și transporta echipamentul și mobilierul, precum și stabilirea pașilor care vor asigura o mutare rapidă și lină.
  • Ambalare și etichetare: echipa noastră ambalaj cu atenție toate echipamentele și mobilierul, folosind materiale de înaltă calitate pentru a garanta o transportare în siguranță. Aceasta include, de asemenea, dezasamblarea și reasamblarea mobilierului sau utilajelor după cum va fi necesar.
  • Transport: avem o flotă de vehicule moderne, complet echipate pentru a vă transporta toate bunurile în siguranță la noua locație. Echipa noastră se va ocupa de tot procesul de încărcare și descărcare și ne vom asigura că totul este livrat în aceeași stare în care a fost trimis.
  • Amplasare și configurare: la sosirea în noua locație, echipa noastră vă va despacheta și instala toate echipamentele și mobilierul. Tot în același timp, vă va ajuta să organizați spațiul cu scopul de a obține eficiență maximă de la fluxul de clienți.

Mutarea unui restaurant sau cafenea cu hamali în Chișinău

Pe lângă aceste servicii de bază, oferim și o serie de opțiuni suplimentare precum soluții de depozitare temporară sau colectarea și evacuarea deșeurilor.

Pentru compania noastră, satisfacția clienților este o prioritate de top. Suntem complet autorizați și asigurați, iar echipa noastră este pregătită să se ocupe chiar și de cele mai complexe proiecte de mutare, cu cea mai mare grijă și profesionalism. Permiteți-ne să vă lipsim de stresul de la mutarea restaurantului sau cafenelei dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine: să serviți mâncare și băutură delicioasă clienților dvs.

Cât costă mutarea restaurantului sau cafenelei?

Mutarea restaurantului sau cafenelei în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.