Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări în altă țară

Mutare în altă țară cu hamali. Organizarea relocării, de la planificare și pregătire la transportul bunurilor dumneavoastră și rezolvarea tuturor formalităților la fața locului.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Mutarea în altă țară este unul dintre cele mai importante evenimente din viața fiecărei persoane. Cu toate acestea, o astfel de mișcare poate fi un proces foarte consumator de timp și complex, care vă va necesita să cheltuiți o cantitate imensă de timp, energie și bani. De aceea, este posibil să aveți nevoie de ajutorul profesioniștilor pentru a face acest proces cât mai confortabil și sigur posibil.

Compania noastră oferă servicii internaționale de mutări pentru a vă ajuta să vă deplasați rapid, ușor și în siguranță oriunde în lume. Suntem gata să vă oferim o gamă completă de servicii.

Servicii de mutări în altă țară, cu hamali

Când comandați servicii de mutare în altă țară cu noi, puteți conta pe următoarele beneficii:

  • Specialiști calificați. O echipă de hamali cu experiență și profesioniști care sunt gata să vă ofere asistență calificată în fiecare etapă a mutării. Ne pasă de clienții noștri și suntem gata să oferim cel mai înalt nivel de servicii.
  • Gama completă de servicii. Oferim toate serviciile necesare asociate cu mutarea în altă țară: de la ambalarea lucrurilor la vămuirea și livrarea lucrurilor dumneavoastră la destinație. Suntem gata să ne ocupăm de toate nevoile de mutare, astfel încât să vă puteți concentra asupra altor lucruri importante.
  • Abordare personală. Fiecare client este foarte important pentru noi și suntem gata să oferim fiecăruia o abordare personală. Luăm în considerare toate cerințele și dorințele dumneavoastră pentru a face mutarea cât mai confortabilă pentru dumneavoastră.
  • Prețuri competitive. Oferim servicii de relocare la prețuri competitive care nu vă vor afecta bugetul. Oferim un sistem de prețuri flexibil, astfel încât fiecare client să poată alege cea mai potrivită opțiune de mutare în altă țară și să nu plătească în exces.
  • Siguranță și fiabilitate. Înțelegem că mutarea în altă țară este un pas responsabil, așa că suntem gata să garantăm siguranța și fiabilitatea maximă a transportului bunurilor dumneavoastră. Folosim vehicule moderne și materiale de înaltă calitate pentru a vă împacheta și transporta bunurile, astfel încât acestea să nu se deterioreze în timpul transportării.

Indiferent de locul în care urmează să vă mutați, compania noastră este pregătită să vă ofere toate serviciile necesare pentru o mutare confortabilă și sigură. Facem tot posibilul pentru ca mutarea în altă țară să fie cât mai ușoară și plăcută pentru clienții noștri. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a începe să vă planificați mutarea!

Cât costă mutarea în altă țară?

Mutarea în altă țară costă de la 9 Lei/km. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.