Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Hamali pentru mutare

Hamali pentru mutare în Chișinău și în toată Moldova. Hamali cu un camion la comandă pentru ajutor la relocare, mutare, ambalare, transportarea și aranjarea lucrurilor în casa nouă.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Când vine vorba de mutare, există mulți factori de luat în considerare și sarcini care trebuie îndeplinite. De exemplu, ambalarea, etichetarea, transportul lucrurilor și mobilierului, evacuarea gunoiului. Acest proces poate fi plictisitor și stresant. În această situație vor veni în ajutor hamali pentru mutare.

Hamali pentru mutare este un serviciu care ajută persoanele și familiile să își mute bunurile dintr-un loc în altul. Atunci când angajați hamali, puteți conta pe o echipă de oameni cu experiență și profesioniști care să vă gestioneze bunurile cu grijă. Vă vor ambala cu grijă lucrurile, le vor încărca într-un camion și le vor duce la noua casă. Odată ce ajung la noua locație, ei vor descărca camionul și vă vor ajuta să despachetați și să vă aranjați noul spațiu.

Comandă o echipă de hamali pentru mutare

În compania noastră, puteți comanda hamali pentru a vă muta, câștigând astfel multe avantaje. Unul dintre cele mai mari beneficii este că se economisește timp și energie. În loc să gestionați singur mutarea, vă puteți concentra pe alte sarcini importante. Hamalii se vor ocupa de toată munca grea, ceea ce poate fi de folos în special dacă aveți obiecte mari sau grele care ar fi greu de mutat de unul singur.

Un alt beneficiu al angajării de hamali este că poate fi mai rentabil decât să organizați singur mutarea. Când vă mutați pe cont propriu, trebuie să închiriați un camion, să cumpărați materiale de ambalare și să plătiți pentru combustibil. La HamaL.MD, toate aceste costuri sunt incluse în costul serviciului. Acest lucru poate face procesul de mutare mult mai accesibil și mai puțin stresant.

Pe lângă ambalarea și transportul bunurilor dvs., vă putem oferi și soluții de depozitare dacă aveți nevoie de un loc unde să vă depozitați bunurile în timp ce căutați o casă nouă. Avem spații de depozitare securizate unde vă puteți depozita bunurile până când sunteți gata să vă mutați în noua casă.

Acesta este un serviciu care vă poate face mutarea mult mai ușoară. Indiferent dacă vă mutați în oraș sau în țară, hamalii au experiența și cunoștințele necesare pentru a vă gestiona mutarea cu grijă.

Cât costă hamali pentru mutare?

Hamali pentru mutare în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)