Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport pentru livrare din magazin

Oferim transport pentru livrarea mărfurilor din magazin în Chișinău și în toată Moldova. Vă vom livra articole voluminoase din magazin direct acasă, vom descărca și vom ridica la orice etaj.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Cumpărarea produselor voluminoase, cum ar fi mobilier, electrocasnice și alte articole voluminoase, poate fi o bătaie de cap, mai ales când vine vorba de transportarea lor acasă. Aici vor fi de folos serviciile noastre de livrare a mărfurilor din magazin!

Compania noastră este specializată în livrarea de mărfuri ușoare și grele. Avem o flotă de vehicule special concepute pentru a transporta aceste tipuri de mărfuri, inclusiv bus-uri medii și mari. Vehiculele noastre sunt întreținute în mod regulat și sunt dotate cu echipamente de încărcare automată pentru a asigura procesul de încărcare și transportare al achizițiilor dumneavoastră.

Livrare marfă din magazin cu hamali

Echipa noastră de șoferi experimentați se angajează să ofere servicii de livrare fiabile și eficiente. Înțelegem că timpul de livrare poate fi limitat, așa că oferim o gamă de opțiuni de expediere pentru a se potrivi programului dvs. Aceasta include livrarea în aceeași zi, livrarea expres și multe altele.

Pe lângă serviciile standard de ridicare din magazin și livrare la domiciliu, oferim și servicii suplimentare precum despachetarea, asamblarea (ex. mobilierului) și instalarea. Echipa noastră este aici pentru a face procesul de cumpărare și transport de mărfuri voluminoase cât mai convenabil pentru dvs.

Dacă sunteți în căutarea unui mod fiabil și eficient de a expedia achiziții voluminoase din magazin la domiciliu, nu ezitați să ne contactați. Lăsați-ne să facem munca grea și să aveți experiența de cumpărături plăcută.

Cât costă livrare din magazin?

Livrare din magazin în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

Tip de transportPreț prin orașPreț în afara orașului
14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
de la 280 Lei/orăde la 9 Lei/km
20 m3
PÂNĂ LA 3 TONE
de la 300 Lei/orăde la 10 Lei/km
35/42 m3
PÂNĂ LA 5 TONE
de la 500 Lei/orăde la 14 Lei/km

* Comanda minimă este de 1 oră (2 ore pentru 5 tone) prin oraș sau 25 km în afara orașului.