Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Livrare marfă către clienți

Organizăm procesul de livrare mărfuri mari și grele către client pentru magazinele online din Chișinău și toată Moldova. Vom livra orice marfă la domiciliul clientului, o vom descarca și o vom ridica la etaj.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

În era digitală, tot mai mulți oameni apelează la cumpărături online. Este important ca proprietarul unui magazin online să aibă un sistem de încredere și eficient pentru livrarea acestor produse clienților tăi. Compania noastră vă va ajuta cu livrarea de mărfuri mari și grele către client.

Compania noastră este specializată în ajutarea comercianților online să-și eficientizeze procesul de livrare și să furnizeze un serviciu excelent pentru clienții săi. Oferim o gamă largă de opțiuni și soluții individuale de transport pentru a se potrivi nevoilor afacerii dumneavoastră și ale clienților magazinului.

Transport pentru livrare marfă către client

Echipa noastră de șoferi experimentați și profesioniști în logistică se angajează să ofere servicii de livrare fiabile și eficiente. Avem o flotă de vehicule moderne și bine întreținute dintre care este posibilitatea de a alege, de la bus-uri obișnuite până la camioane mari. Indiferent de dimensiunea sau distanța de livrare, avem resursele necesare pentru a face față.

Pe lângă serviciile noastre standard de livrare, oferim și o serie de opțiuni suplimentare pentru a face experiența și mai bună pentru clienții dvs. Acestea includ serviciile hamali, despachetarea, instalarea și multe altele. Ne străduim să depășim așteptările clienților și să ajutăm magazinul dvs. online să aibă succes.

Dacă sunteți proprietarul unui magazin online și doriți să vă îmbunătățiți procesul de livrare și să oferiți clienților dvs. servicii excelente, nu ezitați să ne contactați. În timp ce noi ne ocupăm de logistică, dvs. vă puteți concentra pe gestionarea afacerii.

Cât costă livrarea mărfii?

Livrare de marfă în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

Tip de transportPreț prin orașPreț în afara orașului
14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
de la 280 Lei/orăde la 9 Lei/km
20 m3
PÂNĂ LA 3 TONE
de la 300 Lei/orăde la 10 Lei/km
35/42 m3
PÂNĂ LA 5 TONE
de la 500 Lei/orăde la 14 Lei/km

* Comanda minimă este de 1 oră (2 ore pentru 5 tone) prin oraș sau 25 km în afara orașului.