Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Hamali pentru o oră

Hamali pentru o oră în Chișinău și în toată Moldova. Hamali cu experiență, la un preț fix de lei/oră, vă vor ajuta la încărcarea, transportul și descărcarea lucrurilor.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Hamali pentru o oră este un serviciu care permite persoanelor fizice sau companiilor să angajeze o echipă de hamali profesioniști pentru o perioadă scurtă de timp, de obicei câteva ore. Aceasta poate fi o soluție convenabilă și rentabilă pentru cei care au nevoie de ajutor cu o mică mutare sau care au nevoie doar de câteva ore de asistență pentru transportare.

Unul dintre principalele avantaje ale hamalilor pentru o oră este gama largă de servicii pe care le oferă. Dacă aveți nevoie doar de puțin ajutor cu mutarea, cum ar fi încărcarea sau descărcarea unui camion, acest serviciu vă permite să plătiți atât timp cât aveți nevoie. Lucrul dat poate fi util în special dacă aveți un buget redus sau trebuie să mutați doar câteva obiecte.

Un alt beneficiu al hamalilor pe oră este confortul pe care îl oferă acest serviciu. În loc să coordonați o mutare pentru o zi întreagă, poți să programați pur și simplu hamali pentru intervalul exact de timp de care aveți nevoie. Acest lucru poate fi util în special dacă aveți un program încărcat sau trebuie să vă mutați urgent.

Hamal pentru o oră în Chișinău

Aveți o mutare urgentă, reparație, curățenie a șantierului cu evacuarea resturilor de construcții sau o reamenajare globală? Apoi vă oferim să comandați un serviciu de hamali pentru o oră. Angajații noștri nu numai că vă vor economisi timp, dar vor face totul profesional, cu efort minim per unitate de lucru.

În serviciul hamal pentru o oră este inclus:

  • ambalarea și transportarea atentă a echipamentelor, mobilierului;
  • pregătirea pentru mutare într-o casă nouă, apartament sau birou;
  • îndepărtarea resturilor de construcție după reparație;
  • demontarea, montarea, transportul și rearanjarea mobilierului;
  • servicii de tachelaj, transport, livrare;
  • transport de materiale, unelte, echipamente;
  • urcare, coborâre a pianului sau altor obiecte grele la orice etaj.

Și aceasta nu este o listă completă a serviciilor de hamali cu plată orară. Dvs. înșivă alegeți gama de activități, stabiliți condițiile și monitorizați progresul muncii. Băieții noștri sunt conștienți de valoarea timpului și, prin urmare, încearcă să facă totul cât mai repede posibil.

Costul serviciului de hamal pe oră

Cât costă o oră de servicii hamali? Compania «HamaL.MD» menține prețul standard. Vom fi bucuroși să vă prezentăm lista de prețuri pentru serviciile care vă interesează. Discutați cu noi pe acest site sau sunați-ne. Dacă doriți să comandați servicii hamali ieftin pentru o oră, va recomandăm sa discutați cu managerul nostru toate detaliile. Iar noi vă vom trimite o echipă de hamali la locul și ora convenite.

Lucrăm inclusiv în weekend și de sărbători. Aveți nevoie de hamali pentru o oră? Deja suntem în drum!

Cât costă un hamali pentru o oră?

Hamali pentru o oră de lucru în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)