Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări naționale

Mutări naționale în toată Moldova. Serviciul de mutare interurbană pe tot teritoriul Moldovei, care va garanta siguranța proprietății dvs. și confort în timpul mutării.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Efectuăm transport pe distanțe lungi, folosind metode moderne de ambalare și transport de lucruri. Echipa noastră de profesioniști se ocupă de fiecare mic detaliu al mutării dumneavoastră, de la ambalare până la descărcare în noua locație.

Efectuăm transportări de lucruri atât pentru clienți privați, cât și comerciali, iar tarifele noastre sunt accesibile pentru orice buget. Fie că aveți nevoie să mutați o singură cameră sau o casă întreagă, putem oferi o abordare personalizată și o soluție individuală pentru fiecare client.

De asemenea, oferim servicii de ambalare și despachetare bunuri, demontare și asamblare mobilier, transport de obiecte grele și voluminoase. Angajații noștri au abilitățile și experiența necesare pentru a lucra cu orice tip de proprietate, inclusiv cu lucruri valoroase și fragile.

Servicii de mutări naționale în Moldova, cu hamali

Efectuăm transportări interurbane cu autovehicule proprii, care sunt întotdeauna în stare tehnică perfectă. De asemenea, dispunem de camioane de diferite dimensiuni, ceea ce vă permite să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru mutarea dumneavoastră.

Personalul nostru este întotdeauna gata să răspundă la orice întrebări legate de mutare și să ofere sfaturi profesionale cu privire la organizarea mutării și la ambalare. Vă garantăm că bunurile dumneavoastră vor fi transportate în siguranță și livrate la timp într-o nouă locație.

Dacă sunteți în căutarea unei companii profesioniste și de încredere pentru mutări interurbane în Moldova, vă rugăm să ne contactați! Garantăm servicii de calitate și ne pasă de confortul si siguranța dumneavoastră în timpul mutării. Făceți-vă mutarea fără stres și fără probleme cu ajutorul nostru!

Cât costă mutarea națională?

Mutarea națională costă de la 9 Lei/km prin Moldova. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.