Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Evacuare deșeuri din construcții în Chișinău

Evacuare deșeuri din construcții în Chișinău și suburbii. Ducem gunoi din construcții, moloz la gunoiște autorizată. Avem autovehicule și containere cu o capacitate de încărcare până la 10 tone care sunt întotdeauna la dispoziția dumneavoastră.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Compania noastră furnizează autoutilitare la comandă, dă în chirie Skip containere pentru deșeuri din construcții și oferă servicii hamali. Toate acestea reprezintă un mod simplu și ieftin de a evacua imediat toate deșeurile care se acumulează pe șantier în timpul sau ca urmare a procesului de lucru.

Dacă este necesar, echipa de hamali profesioniști va efectua demontarea, colectarea în saci și încărcarea deșeurilor de construcții. Livrarea transportului se efectuează la timpul stabilit, în decurs de 20 de minute.

Evacuarea deșeurilor de construcții cu Skip container în Chișinău

Evacuarea deșeurilor din construcții cu Skip container 

După orice reparație sau lucrări de construcție, rămân multe resturi. Acestea reprezintă deșeuri solide specifice care pot avea dimensiuni foarte mari. Eliminarea lor necesită o abordare specială, deoarece legislația interzice aruncarea unor astfel de reziduuri de construcție în containerele obișnuite de gunoi. Este dificil de a face față unei astfel de sarcini pe cont propriu. Este mai convenabil să încredințați evacuarea deșeurilor de construcții în Chișinău unor profesioniști cu experiență.

Cea mai convenabilă și eficientă soluție este de a comanda evacuarea gunoiului cu Skip container. Avem toate permisele necesare, o flotă proprie de vehicule și un personal calificat. Compania noastră oferă evacuarea rapidă a deșeurilor din construcții cu container:

  • lucrăm pe întreg teritoriul Chișinăului și în suburbii, trimitem transportul în orice zonă a orașului;
  • dispunem de containere 8 m3, în care pot fi transportate volume mari de deșeuri în doar o singură călătorie;
  • furnizăm autoutilitare cu hamali, pentru colectarea, încărcarea și evacuarea deșeurilor de construcții și menajere solide, în saci.

Compania noastră oferă servicii firmelor de construcții, întreprinderilor și persoanelor fizice. Avem capacitatea de a evacua orice tip și cantitate de deșeuri. Ajungem întotdeauna exact în ziua și ora convenite și desfășurăm munca în mod eficient și cât mai repede posibil, ceea ce vă va permite să nu vă despărțiți de treburile dvs..

Evacuare deșeuri din construcții cu hamali în Chișinău

Evacuarea deșeurilor de construcție dintr-un apartament sau de pe un șantier este o muncă grea și prăfuită, în care trebuie respectate măsurile de siguranță. Prin urmare, este mai convenabil să încredințați această sarcină specialiștilor. Evacuarea deșeurilor din construcții cu hamali presupune că specialiștii noștri vor colecta deșeuri mici de construcție în saci și împreună cu deșeurile voluminoase acestea vor fi coborâte de pe etaj, indiferent de prezența unui lift și de numărul etajelor clădirii, vor fi încărcate într-un container sau camion și duse la locul de reciclare.

Apelând la compania noastră, puteți fi siguri de calitatea înaltă a serviciilor. La noi, evacuarea deșeurilor din construcții în Chișinău este ieftină, promptă, conform tuturor regulilor și fără griji inutile pentru clienți.

Oferim întotdeauna serviciile la prețuri accesibile, costul aproximativ poate fi calculat la prima consultație. Managerul va răspunde la toate întrebările și vă va ajuta să faceți comanda. Garantăm o înaltă calitate a serviciilor disponibile, pentru fiecare client!

Cât costă evacuare deșeuri din construcții?

Evacuare deșeuri din construcții costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.