Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Evacuare deșeuri cu hamali Chișinău

Scoaterea gunoiului cu hamali Chișinău este un serviciu profesionist care este oferit locuitorilor orașului și zonelor învecinate pentru evacuare rapidă a deșeurilor și a gunoiului inutil, în primul rând din construcții.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Oferim o gamă completă de servicii de evacuare deșeuri cu hamali: de la demolare și colectare până la încărcare și transport. Înțelegem că timpul și energia clienților noștri sunt foarte valoroase, prin urmare specialiștii noștri cu înaltă calificare vă vor oferi suport complet și servicii profesionale în fiecare etapă a lucrării.

O echipă de hamali cu experiență va desfășura rapid și eficient lucrările de evacuare a gunoiului din spații de orice complexitate, fie că este vorba despre un apartament, un birou sau o unitate de producție. Folosim echipamente moderne, transport și containere Skip, ceea ce ne permite să lucrăm la un nivel înalt și să oferim clienților noștri cele mai bune servicii.

Dacă plănuiți o renovare sau o mutare și doriți să scăpați de mobilierul vechi sau alte obiecte, experții noștri vă pot ajuta în acest sens. Indiferent cât de mare sau mic este volumul de deșeuri, suntem gata să ne ocupăm de eliminarea acestora.

Evacuare deseuri cu hamali Chisinau

Comandă evacuare deșeuri cu hamali Chisinau

Vă garantăm că după ce vom termina lucrările, locul dumneavoastră va fi complet curățat de resturi și murdărie. De asemenea, ne asigurăm că toate deșeurile sunt eliminate în mod corespunzător și într-un mod ecologic. Compania noastră se străduiește nu numai să vă ajute să scăpați de gunoi, ci și să-l facă cât mai ecologic și sigur posibil.

Daca aveți nevoie de evacuare deșeuri cu hamali în Chișinău, contactați-ne acum și cu siguranță vă vom ajuta. Garantăm calitatea înaltă a serviciilor noastre.

Cât costă deșeuri cu hamali?

Evacuare deșeuri cu hamali costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.