Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Evacuare deșeuri din casă privată în Chișinău

Evacuare deșeuri din casă privată în Chișinău

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Oferim servicii de evacuarea deșeuri din construcții și menajere dintr-o casă privată din Chișinău. Vom instala un container pentru resturile de constructii cu un volum de 8 metri cubi sau vom oferi o mașină cu hamali. Evacuarea și ducerea deșeurilor de construcții, a mobilierului vechi și a echipamentelor învechite necesită rezistență fizică mare și disponibilitatea unui transport special. Dacă nu este posibil să o faceți pe cont propriu, hamalii profesioniști vor face față rapid și eficient.

Evacuarea gunoiului în sectorul privat

Evacuarea gunoiului în sectorul privat

Oferim o abordare individuală a nevoilor fiecărui client. Alegeți o opțiune convenabilă pentru colectarea gunoiului dintr-o casă privată:

  • Acumulați și trimiteți o grămadă de deșeuri solide municipale și deșeuri de construcții într-un singur zbor. Configurați un container pentru colectarea treptată a gunoiului și trimiterea acestuia pe măsură ce este plin. Sosește echipamentul cu un container cu volumul necesar, tot gunoiul este încărcat în el și puteți uita de gunoiul inutil – se duce la o groapă de gunoi. Opțiunea este potrivită pentru curățarea sezonieră, reamenajarea clădirilor, șantierelor și oricărei lucrări de mare amploare care generează multe resturi.
  • Colectarea gunoiului în saci, încărcare rapidă într-o mașină și îndepărtare la groapa de gunoi. Ideal pentru cantități mici de resturi și gunoi.

Ce fel de gunoi scoatem din casele particulare

Sunt oare pământul sau nisipul considerate gunoi? Dacă acestea amestecă și trebuie eliminate, atunci da! Orice deșeu poate fi încărcat în containerele noastre, inclusiv deșeurile voluminoase și de construcții. Vom îndepărta resturile de structuri, scânduri putrede, blocuri de ferestre și uși, bucăți de beton și moloz. Vă vom ajuta la încărcarea și scoaterea mobilierului, instalațiilor sanitare vechi, metalelor ruginite. Vom furniza un recipient pentru îndepărtarea solului, nisipului, pietrișului. Apropo, exportăm și zăpadă – așa că sunați dacă v-ați săturat de grămezi uriași de zăpadă care vă împiedică să vă bucurați de deliciile iernii.

Asigurăm și servicii de încărcare sau lăsăm containerul pentru o anumită perioadă de timp pentru umplere cu forțe proprii, apoi efectuăm scoaterea containerului plin cu gunoi.

Cât costă evacuare deșeuri din casă?

Evacuare deșeuri din casă privată costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.