Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Evacuare deșeuri menajere solide Chișinău

Evacuare deșeuri menajere solide în Chișinău. O gamă completă de lucrări privind colectarea, transportul și evacuarea gunoiului după curățare, lucrări de reparații, în oraș și suburbii.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Evacuare deșeuri solide în Chișinău și suburbii. Ne ocupăm de colectarea și îndepărtarea diferitelor tipuri de deșeuri și gunoi după curățare, reparare sau construcție.

Oferim servicii de eliminare a deșeurilor menajere, de înaltă calitate pentru mulți clienți din Chișinău. Compania noastră are o experiență vastă și lucrăm cu toți clienții, inclusiv clădiri rezidențiale, centre de afaceri, restaurante, magazine și alte organizații.

Colectarea și eliminarea deșeurilor pot fi un proces complex și consumator de timp. Dar suntem gata să oferim clienților noștri servicii de transport și hamali pentru scoaterea deșeurilor menajere, pentru a le ușura acest proces. Compania noastră garantează o abordare profesională, precum și respectarea tuturor cerințelor și standardelor.

Scoaterea gunoiului cu transport Chisinau

Comandă scoaterea gunoiului după curățare Chișinău

Specialiștii noștri au abilitățile și experiența necesare pentru a colecta și îndepărta eficient diferite tipuri de deșeuri. Folosim echipamente de ultimă generație pentru a asigura colectarea și eliminarea rapidă a deșeurilor.

Garantăm calitatea înaltă a serviciilor noastre, raspuns rapid la solicitări și prețuri competitive. Dacă aveți nevoie de evacuarea deșeurilor solide Chișinău, vă rugăm să ne contactați și vă vom asigura transportul necesar, o echipă de hamali sau un container Skip în chirie până la 48 ore.

Cât costă evacuare deșeuri menajere solide?

Evacuare deșeuri menajere solide costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.