Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Încărcare și descărcare camioane

Încărcare și descărcare camioane în Chișinău și în toată Moldova. Închiriere de hamali pentru descărcarea sau încărcarea rapidă și eficientă a mărfurilor, materialelor de construcție, lucrurilor în camion și invers.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Încărcarea și descărcarea camioanelor poate fi consumatoare de timp și solicitantă din punct de vedere fizic, mai ales dacă nu aveți echipamentul sau personalul necesar. Serviciile de încărcare și descărcare a camioanelor oferă ajutor profesionist pentru persoanele care se mută cu locuința sau pentru persoane juridice.

Există mai multe avantaje în utilizarea serviciilor de încărcare și descărcare a camioanelor. Pentru persoanele care se mută, acest lucru poate economisi timp și efort, cât și preveni apariția traumelor în urma ridicării obiectelor grele. Pentru întreprinderi, acest serviciu poate crește eficiența și productivitatea și poate reduce riscul de traume la locul de muncă.

Serviciile de încărcare și descărcare pot fi utilizate în diverse scopuri. De exemplu, persoanele fizice pot folosi aceste servicii atunci când se mută într-o casă nouă sau când sunt livrate materiale de construcție la domiciliu. Companiile pot folosi aceste servicii atunci când transportă mărfuri către un depozit sau magazine.

Hamali pentru încărcarea sau descărcarea unui camion

Atunci când comandați servicii pentru descărcarea și încărcarea camioanelor, sunt câteva puncte de luat în considerare. În primul rând, este important să alegeți o companie cu experiență. Citiți recenziile clienților noștri pentru a vă asigura că compania noastră are un istoric în furnizarea de servicii de calitate.

De asemenea, este important să se ia în considerare tipul de echipamente și personal de care dispune compania. Unele companii pot avea echipamente specializate, cum ar fi macarale, pentru a asista în procesul de încărcare și descărcare. De asemenea, asigurați-vă că compania are personal instruit și experimentat pentru a finaliza sarcina în siguranță și eficient.

Oferind asistență profesională în timpul descărcării și încărcării, noi vă economisim timp, reducem riscul de rănire și creștem eficiența și productivitatea îndeplinirii sarcinilor.

Cât costă încărcare și descărcare camioane?

Încărcare și descărcare camion în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)