Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Manipulanți marfă Chișinău

Manipulanți marfă în Chișinău. O soluție completă pentru nevoile de manipulare a mărfurilor și de transport în Chișinău și în zonele înconjurătoare.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta să vă încărcați și să vă descărcați mărfurile în condiții de siguranță și eficient, iar serviciul nostru de transport poate asigura o livrare rapidă și fiabilă la destinație.

Indiferent de natura mărfurilor pe care le manipulăm, avem personalul și echipamentele necesare pentru a face lucrul corect. Fie că este vorba de produse alimentare sau de materiale de construcții, electronice sau de mobilier, echipa noastră de manipulanți marfă poate asigura o manipulare sigură și rapidă a acestora.

În plus, suntem specializați în transportul mărfurilor într-un mod eficient și la timp. Cu o flotă de vehicule de transport bine întreținute și echipate, vă putem asigura o livrare promptă și fiabilă în orice destinație din Chișinău și toată Moldova.

Comandă servicii manipulanți marfă Chișinău

Suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară clienților noștri. În calitate de companie de manipulanți marfă, suntem orientați către satisfacția clienților și ne străduim să îndeplinim cele mai înalte standarde de calitate în tot ceea ce facem. De la preluarea comenzii și până la livrarea finală a mărfurilor, suntem mereu atenți la detalii și ne asigurăm că toate cerințele și specificațiile clienților noștri sunt îndeplinite.

Ne angajăm să oferim tarife competitive și transparente pentru serviciile noastre. Suntem mereu deschiși la negocieri și vom căuta întotdeauna soluții personalizate pentru a satisface nevoile clienților noștri și pentru a le oferi cea mai bună valoare pentru banii lor.

Serviciul nostru de manipulanți marfă este cea mai bună alegere pentru clienții care caută un partener de încredere pentru manipularea și transportul mărfurilor în Chișinău, suburbii și întreaga țară. Suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară, livrare rapidă și eficientă. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a programa un transport al mărfurilor dumneavoastră.

Cât costă manipulanți marfă?

Manipulanți marfă în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)