Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mașină pentru gunoi

Mașină pentru gunoi Chișinău. Vă vom oferi o mașină pentru a duce gunoiul și deșeurile inutile care se pot acumula în casa, șantierul sau teritoriul afacerii dvs.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Oferim o gamă completă de servicii legate de transportul deșeurilor, de la colectarea acestora până la transportul cu camionul până la groapa de gunoi.

În fiecare zi lucrăm pentru a ne asigura că clienții noștri se pot bucura de curățenie și ordine în casele lor și locurile de muncă, precum și pentru a reduce costurile de transportare a deșeurilor și a îmbunătăți siguranța vieții. Garantăm că tot gunoiul colectat de echipa noastră va fi eliminat în conformitate cu cerințele standardelor de mediu.

Echipa noastră de profesioniști este formată din specialiști experimentați și de încredere, care vor face față rapid și eficient sarcinilor de orice complexitate. Oferim servicii pentru ducerea oricărui tip de deseuri: menajere și din construcții. De asemenea, suntem specializați în evacuarea obiectelor voluminoase precum mobilier vechi, uși etc.

Comandă mașină pentru gunoi în Chișinău, cu hamali

Oferim o gamă variată de autovehicule pentru transportarea gunoiului în Chișinău, inclusiv containere pentru deșeuri din construcții, precum și servicii de hamali. Mașinile noastre sunt echipate cu echipamente și instalații moderne, ceea ce ne permite să îndeplinim rapid sarcinile de colectare și transport de gunoi. Vă garantăm că echipamentul nostru este întotdeauna în stare tehnică perfectă și îndeplinește toate cerințele.

Ne străduim să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate, care să răspundă tuturor nevoilor și așteptărilor acestora. Suntem pregătiți să oferim fiecărui client o abordare individuală, care se va adapta nevoilor și bugetului acestuia.

Cât costă de comandat o mașină pentru gunoi?

Mașină pentru gunoi de închiriat costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.