Ridicarea materiale de constructii

Ridicarea și transportarea materialelor de construcții

Stimați clienți și vizitatori ai site-ului nostru. Suntem încântați să anunțăm un nou serviciu, acum puteți comanda de la compania «Hamal.md» – muncitori pentru ridicarea și coborîrea materialelor de construcții la cele mai avantajoase prețuri. Hamalii în firma noastră execută profesional și rapid ridicarea amestecurilor granulare, gips-carton, cărămizi, blocuri de beton și alte materiale de construcție etc. Ridicăm materialele de construcții nu numai cu ascesnsorul, dar si cu forțele proprii în cazul în care nu există nici un ascensor. De asemenea, dacă este necesar, puteți comanda livrarea mărfurilor în compania noastră. Va punem la dispozitie transport care va lua toate materialele plătite din magazin, și vă vom aduce la locul de descărcare și de ridicare.

CINE RIDICĂ MATERIALE PE ETAJ ?  HamaL.MD

Angajații companiei noastre sunt dezvoltați fizic, puternici și în vîrstă de 20 la 35 de ani, care iubesc munca lor și sunt responsabili pentru ea. Dacă este necesar, hamalii profesioniști folosesc benzi pentru ridicarea de materiale grele (tachelaj de la 100 kg), asigurând astfel o execuție profesională și rapidă a lucrărilor, fără plângeri.

De ce trebue să apelați la «HamaL.MD»?

  • Experiență operațiunilor de peste 5 ani
  • Mutări puternice în prim de viață
  • Activitatea în cadrul contractului
  • Achitarea serviciilor prin transfer numerar sau bancar
  • Sosirea la locul de destinație în termen de o oră
  • Disponibilitatea de echipamente și unelte pentru tachelaj
  • Compartiment mare de personal
  • Manager la obectul de lucrări
  • Reduceri în caz de colaborare

Dacă ați decis cu privire la alegerea în favoarea companiei noastre de ridicare/transportare a materialelor de contrucții și evacuare a deșeurilor, vă rugăm să contactați managerul la nr. de  telefon +373 79 000 222.

Suntem întotdeauna pregătiți pentru o cooperare reciprocă avantajoasă și fructuoasă!

Dece să ne alegeți pe noi?

Solicitând transportul lucrurilor în «HamaL.MD», veți ști exact că bunurile dumneavoastră sunt în mâini sigure. Angajații noștri sunt persoane cu o vastă experiență care transportă o gamă largă de subiecte – de la borcane de gem la mașini industriale. Folosind abordarea individuală și găsirea unei soluții bune chiar și pentru cele mai complexe sarcini în fiecare zi, pentru clienții noștri, ne dă un zâmbet și o stare de spirit bună.

24h