Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Ridicarea și transportarea materialelor de construcții

Efectuăm transportul și ridicarea materialelor de construcții la orice etaj. Datorită pregătirii fizice excelente, hamalii noștri efectuează rapid ridicarea, pe scări sau cu lift de marfă. Ridicăm saci, cărămizi, scânduri, gresie, parchet, ferestre, uși și alte materiale de construcție.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Compania «HamaL.MD» are muncitori exemplari pentru ridicarea și coborârea materialelor de construcții, la cele mai avantajoase prețuri. Hamalii noștri execută profesional și rapid ridicarea de amestecuri granulare, gips-carton, cărămizi, blocuri de beton și alte materiale de construcție.

Ridicăm materialele de construcții nu numai cu ascensorul, dar și cu forțele proprii, în cazul în care nu există nici un ascensor. De asemenea, dacă este necesar, puteți comanda livrarea mărfurilor cu ajutorul nostru. Vă punem la dispoziție transport care va lua toate materialele plătite din magazin și vă vom aduce la locul de destinație. Vom descărca și vom ridica materialele de construcție la orice etaj.

Cine ridică materiale de construcție la etaj?

Angajații companiei noastre sunt în vîrstă de 20 la 35 de ani, dezvoltați fizic și puternici. Ei iubesc munca lor și sunt responsabili pentru ea. Când este necesar, hamalii noștri profesioniști folosesc benzi pentru ridicarea de materiale grele (tachelaj de la 100 kg), asigurând astfel o execuție profesională și rapidă a lucrărilor, fără plângeri.

Ridicarea materialelor de construcție la etaj în Chișinău

De ce trebue să apelați la «HamaL.MD»?

  • Experiența operațiunilor de peste 5 ani;
  • Activitatea în cadrul contractului stabilit;
  • Achitarea serviciilor prin transfer numerar sau bancar;
  • Sosirea la locul de destinație în termen de o oră;
  • Disponibilitatea de echipamente și unelte pentru tachelaj;
  • Compartiment mare de personal;
  • Manager la obectul de lucrări;
  • Reduceri în caz de colaborare.

Dacă ați decis cu privire la alegerea în favoarea companiei noastre de ridicare/transportare a materialelor de contrucții și evacuarea deșeurilor de construcție, vă rugăm să contactați operatorii noștri la numărul de telefon 079-000-222.

Ridicarea materialelor de construcții

Suntem întotdeauna pregătiți pentru o cooperare reciprocă avantajoasă! Solicitând transportul lucrurilor în «HamaL.MD», veți ști exact că bunurile dumneavoastră sunt în mâini sigure. Angajații noștri sunt persoane cu o vastă experiență care transportă o gamă largă de subiecte – de la borcane de gem la mașini industriale. Folosind abordarea individuală și găsirea unei soluții bune chiar și pentru cele mai complexe sarcini în fiecare zi, pentru clienții noștri, ne dă un zâmbet și o stare de spirit bună.

Cât costă ridicare și transportare materiale de construcții?

Ridicarea și transportarea materialelor de construcții costă de la 7 lei unitate/etaj, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)