Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Servicii evacuare deșeuri Chișinău

Servicii evacuare deșeuri în Chișinău cu hamali. Executăm ducerea gunoiului de orice volum, inclusiv deșeurile de construcții și deșeurile menajere. Servicii evecuare deșeuri cu bus, camion sau container.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Echipa noastră de profesioniști are o experiență vastă în industria de evacuare a deșeurilor și dispune de toate echipamentele și instrumentele necesare pentru a duce rapid și eficient deșeurile la gunoiște. Folosim vehicule și containere specializate care ne permit să desfășurăm colectarea deșeurilor în siguranță și cu eficiență.

Oferim un sistem flexibil de tarife, care permite clienților noștri să aleagă cel mai potrivit transport, în funcție de volumul de gunoi și de frecvența de evacuare. Oferim, de asemenea, reduceri și oferte speciale pentru clienții permanenți și comenzi voluminoase.

Serviciile noastre de evacuare deșeuri respectă pe deplin toate standardele și cerințele necesare pentru siguranța mediului și regulile sanitare. Asigurăm eliminarea deșeurilor la gunoiște în conformitate cu legislația de mediu.

Servicii evacuare deșeuri Chișinău

Servicii evacuare deșeuri Chișinău

Oferim servicii de colectare și evacuarea deșeurilor 7 zile pe săptămână, inclusiv de sărbători. Suntem gata să preluăm comenzi în orice moment și să oferim colectarea la timp a gunoiului la un moment convenabil pentru dvs.

Dacă aveți nevoie de servicii profesionale de evacuare deșeuri în Chișinău, vă rugăm să ne contactați. Vă garantăm o colectare rapidă, fiabilă și profesionistă a gunoiului, care vă va satisface toate nevoile. Contactați-ne astăzi pentru prețuri actualizate la serviciile de colectare a deșeurilor.

Cât costă servicii evacuare deșeuri?

Servicii evacuare deșeuri costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.