Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport deșeuri în Chișinău

Transport deșeuri în Chișinău. O gamă largă de servicii, inclusiv colectarea în container sau ambalarea în saci, transportul și îndepărtarea acestuia cu eliminarea ulterioară la depozitul de gunoi.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Ne ocupăm de colectarea, transportul si îndepărtarea deșeurilor de diverse tipuri si volume, gunoi si deșeuri de constructii. Oferim servicii hamali, transport și închiriere containere.

Specialiștii noștri au o vastă experiență în acest domeniu și abordează cu profesionalism soluționarea oricăror probleme legate de transportul și îndepărtarea gunoiului. Oferim servicii atât persoanelor fizice, cât și organizațiilor care au nevoie de colectare regulată sau o singură dată a gunoiului.

Garantăm executarea rapidă și eficientă a lucrărilor, folosind doar utilaje moderne. De exemplu, pentru transportul deșeurilor de construcție, vehiculele noastre sunt echipate cu containere speciale de mare capacitate, ceea ce face posibilă transportarea de deșeuri de construcții de orice dimensiune.

Transport deșeuri în Chișinău

Transport deșeuri în Chișinău

Înțelegem că colectarea gunoiului poate fi o provocare pentru locuitorii orașului, în special pentru cei care nu au propriul transport sau nu pot scoate singuri gunoiul. De aceea suntem gata să ne asumăm această problemă și să oferim un transport rapid și de înaltă calitate a gunoiului.

Firma noastră asigură fiabilitate în timpul execuției lucrărilor. Respectăm cu strictețe toate normele și cerințele pentru gestionarea deșeurilor și garantăm respectarea tuturor reglementărilor în acest domeniu.

Oferim clienților noștri un sistem flexibil de prețuri, în funcție de tipul de transport de care au nevoie. Dacă aveți nevoie de un transport de gunoi fiabil și profesionist în Chișinău, compania noastră este gata să vă ofere servicii de eliminare a gunoiului de înaltă calitate. Contactați-ne astăzi pentru o consultație gratuită și o listă actualizată de prețuri pentru serviciile noastre.

Cât costă transport deșeuri?

Transport deșeuri costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.