Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport deșeuri din construcții în Chișinău

Transport deșeuri din construcții în Chișinău. Servicii de transport deșeuri de construcții cu containere pentru clienții comerciali și privați din Chișinău și zonele învecinate.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Construcția poate duce la acumulări mari de deșeuri din construcții, ceea ce poate fi o problemă pentru locuitorii orașului. De aceea suntem gata să ne asumăm această problemă și să oferim transport rapid și de înaltă calitate al deșeurilor de construcții.

Avem o vastă experiență în domeniul evacuării deșeurilor de construcții și oferim un nivel înalt de servicii. Garantăm transportul rapid si eficient al resturilor de construcții folosind vehicule si echipamente moderne.

Serviciile noastre includ ducerea diferitelor tipuri de deșeuri de construcții: de la cărămizi și beton până la deșeuri de lemn si structuri metalice. Avem toate licențele și autorizațiile necesare pentru transportul si eliminarea deșeurilor de construcții. De asemenea, garantăm că gunoiul va fi eliminat în conformitate cu reglementările și legislația în domeniul protecției mediului.

Transport deșeuri din construcții în Chișinău

Transport deșeuri de construcții cu container Chișinău

Apreciem timpul clienților noștri, așa că asigurăm livrarea promptă a containerelor pentru transportul deșeurilor de construcții la gunoiște. De asemenea, oferim o garanție a muncii noastre și suntem responsabili pentru calitatea serviciilor noastre.

Dacă aveți nevoie de un transport fiabil și profesional al deșeurilor de construcții în Chișinău, compania noastră este gata să vă ofere servicii de eliminare a deșeurilor de înaltă calitate. Contactați-ne astăzi pentru o consultație gratuită și o listă actuală de prețuri pentru serviciile noastre.

Cât costă transport deșeuri din construcții?

Transport deșeuri din construcții costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.