Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutare oficiu

Organizăm mutare oficiu, firmă, organizație, depozit, într-o clădire nouă, în Chișinău și toată Moldova. Mutări oficii cu hamali, trasnsport de mobilă, computere, echipamente, instalații, arhive, marfă. Executăm lucrările rapid și eficient.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Dacă sunteți hotărâți să vă mutați la o altă adresă și sunt multe lucruri grele și voluminoase de transportat, puteți apela cu încredere la serviciile profesionale ale companiei «HamaL.MD».

Suntem aici pentru a vă ajuta să efectuați o mutare de birou (oficiu) ca aceasta să devină cât mai lipsită de stres. Personalul calificat și specializat în mutări vă poate ajuta să vă mutați lucrurile din biroul vechi, la locul nou, în cel mai scurt timp posibil, fără prea mult efort.

Prestăm servicii în Chișinău precum și în celelalte localități din Moldova, la prețuri foarte avantajoase. Serviciile noastre includ transportul obiectelor (mobilă, aparatură electrocasnică, aparatură IT, canapele, fotolii, tablouri, seifuri, pianine, plante ornamentale, oglinzi mari, bunuri personale, etc.). Compania «HamaL.MD» garantează integritatea oricărui obiect mutat și transportat.  Este suficient să ne contactați telefonic pentru a avea parte de ofertă personalizată nevoilor dvs., sau să ne scrieți în chat, aici pe site.

Gama noastră de servicii include:

 • Ambalarea cu atenție a tuturor documentelor și echipamentelor de birou;
 • Demontarea și asamblarea mobilei;
 • Accesoriile ambalate separat și marcate;
 • Curățarea ulterioară a fostului birou;
 • Serviciu de transport al mărfii, precum și descărcarea acesteia. În cazul în care este necesar, se va efectua și ridicarea de încărcături voluminoase și grele.

O mutare de oficiu sau mutarea biroului de afaceri nu ar trebui să devină o cauză pentru a pune în pauză agentia dvs. sau vre-un departament al acesteia. Compania noastră vă garantează că, chiar și un astfel de eveniment complicat va avea loc rapid și se va rezolva fără probleme!

Mutarea oficiului cu hamali

Mutare oficiu “la cheie”

Acest serviciu de mutări presupune că clientul nu depune absolut nici un efort. Costul total al serviciului va depinde de timpul și volumul de lucrări care se vor efectua. Să devii un client al companiei «HamaL.MD» este foarte simplu. Discuția cu managerul se va axa pe:

 • Adresa oficiului dvs. și adresa de destinație;
 • Prezența unor aparate electrocasnice mari, mobilier;
 • Numărul de locuri de muncă.

Echipa noastră este singura din Chișinău care poate garanta mutarea în condiții ideale și fară pagube asupra mobilei, electrocasnicelor etc.. Companiile care deja au efectuat mutarea înr-un alt oficiu, cu ajutorul echipei «HamaL.MD», sunt mulțumiți și satisfăcuți de serviciile noastre!

Vă punem la dispoziție și materiale pentru ambalat: cutii, saci, folii protectoare cu bule de aer etc. Vă asigurăm și de faptul că mașinele pe care le deținem vă vor transporta lucrurile și mobila în condiții de siguranță deplină, indiferent de distanța până la destinație. Echipamentele dumneavoastră electronice și electrocasnice precum servere, calculatoare, frigider, aparat de aer condiționat ș.a. nu se vor defecta!

Mutare oficiu la cheie

Căutați o companie competentă pentru mutarea oficiului dvs.?

Deveniți clientul nostru și apreciați calitatea înaltă a serviciilor și fiabilitatea cooperării cu compania noastră! Iată doar cîteva dintre avantajele oferite pentru mutări în Chișinău:

 • Putem configura autoutilitarele și echipele în funcție de specificul transportului dvs.;
 • Avem experiența de peste 5 ani în transporturi pentru mutare mobilă.
 • Oferim prețuri minime pentru transportul de mobilă;
 • Garantăm contractual serviciul de relocare a oficiului, asigurandu-vă de grija cu care lucrăm zi de zi;
 • Oferim evaluare gratuită la fața locului pentru a estima corect volumul de muncă și costurile mutării.

Costul estimat îl puteți afla de la operatorii noștri la numărul de telefon 079-000-222. După efectuarea apelului, veți aștepta doar specialiștii noștri, care vor sosi într-un timp strict specificat și nici cu un minut mai târziu.

Cât costă mutarea oficiului?

Mutarea oficiului în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.