Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări departamente IT

Mutări departamente IT în Chișinău și toată Moldova. Serviciul permite companiilor să își mute computerele, serverele, echipamentele de rețea și alte dispozitive și sisteme fără a risca integritatea și funcționalitatea acestora.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Mutare departament IT este una dintre cele mai importante sarcini pentru orice companie. În ziua de astăzi tehnologia joacă un rol cheie în dezvoltarea și gestionarea afacerilor, transferul de infrastructură și echipamente IT poate fi un eveniment critic.

O echipă de specialiști profesioniști are toate cunoștințele și experiența necesară pentru a asigura buna funcționare a întregii infrastructuri IT a companiei dumneavoastră în timpul procesului de relocare. Suntem pregătiți să oferim clienților noștri toate serviciile care pot fi necesare în timpul procesului de mutare a departamentului IT, inclusiv ambalarea, amplasarea și instalarea echipamentelor.

De asemenea, ne asigurăm că întregul proces de relocare este efectuat la cele mai înalte standarde de calitate și securitate pentru a vă proteja infrastructura IT de posibile daune sau pierderi de date.

Comandă mutare departament IT Chișinău

Oferim o abordare individuală fiecărui client, pentru a garanta eficiența maximă și un număr minim de întreruperi în afaceri în timpul procesului de mutare. Înțelegem că fiecare companie este unică și necesită o abordare individuală în procesul de transfer al departamentului IT. Prin urmare, suntem pregătiți să punem la dispoziție clienților noștri un manager personal care va coordona întregul proces de mutare pentru a ne asigura că totul decurge fără probleme și în conformitate cu cerințele clientului.

Ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate, timpi rapizi ca să avem clienți mulțumiți, care pot avea încredere în noi pentru relocarea departamentului lor IT și să fie încrezători că totul se va face profesional și eficient.

Cât costă mutarea departamentului IT?

Mutarea departamentului IT în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.